Tranviken 2007

Jag orkar/hinner inte gå in på alla detaljer, men alla Esteter från Västermalm åkte till Tranviken för lite myselipys två dagar. Mest för att välkomna ettorna.
Och det gjorde vi verkligen, vi drog ihop alla och körde igång Speed-dating! Hur läckert som helst! Så nu har jag fått reda på en massa.. Öhm.. Mest konstiga saker.. 
Var en tjej som tyckte att jag var söt..? Men då blev jag bara rädd och sa att det var dags att byta.

I vilket falla som helst så klev Evelyn och jag upp tidigt och fotade. Tog bland annat denna bild:

image148

Skolan börjar..

Så har helvetet dragit igång. Nääärå, det är rätt kul. Har ju valt dom flesta ämnena själv så det kommer nog bli ett hejdundrande år! Än sålänge har jag bara haft en lektion, foto! Så kul! 

Fotade sedan när jag kom hem. Tessan och jag är ett oslagbart team.

image147
 

Projekt uppdatering!

Uppdaterat med mer bilder och grejer och skit på projektbloggen, check it out! http://hundraprocentpersonligt.blogg.se

Maria i Sahara Hotnights?

Haha, Amanda och jag var mellan två krogar en stund i lördags och då kommer en kille fram till mig och säger:

- Du ser ju precis ut som sångaren i Sahara Hotnights! Kan jag inte få ta några kort?!

Jag vet inte om jag är så lik, jämför själva.
Andra tjejen från höger.

image146


Måndag 2007-08-27 13:14

Nu är det alltså sista dagen på mitt sista sommarlov. Och jag har en massa att göra! För att inte glömma något började jag skriva ner allt på ett A4, och det blev fullt. Suck!

Har iaf hittat en bil jag så gärna skulle vilja ha! Check this out:

image145

Chevrolet caprice 78
Automat

Så snygg eller hur?


Projektarbete 2007/2008

Efter många om och men tror jag nu att jag har bestämt mig för att göra ett projektarbete inom inredningsdesign. Jag har nämlingen äntligen fått stugan min bror bott i, då han nu flyttat hemifrån. Den ser förjävlig ut och jag tänkte då göra den till mitt projektarbete. Inreda och designa så mycket som möjligt själv, och göra stugan hundra procent personlig. Här är länk till min projektblogg som jag tänkt uppdatera så ofta som möjligt http://hundraprocentpersonligt.blogg.se

Please check it out!

 

Campa på IKEA?

Jag vill prova, det har jag alltid velat. Och såhär sista helgen innan skolan skulle det ju vara roligt. Fast det är mycket jag vill hinna med denna helg, till exempel jobba, måla om i stugan, köpa nya möbler (vilket kräver att jag jobbar..), träffa honeypie Amanda som kommer hem idag, gå på krogen, åka motorcykel med Märks ååh det var så roligt!! ;D
Och så festa med Johan Linder. Johan Risshall (måste skriva efternamn så det inte blir missförstånd..) ville med och campa på IKEA! :D

Jag har så mycket att göra!

Men ett är ju säkert iaf, min honeypie Amanda kommer hem och henne SKA jag träffa! Så som jag har saknat dig gumms!

Men måla om vill jag verkligen hinna göra med, så jag sedan kan flytta in där. Jag funderar på att göra det till ett projektarbete. Jag återkommer på den punkten.  


Lim..

Lim, lim, lim.. Lim på alla fingrar. Suck!

Guköret har skaffat blogg!

Jag måste uppmärksamma alla på att mitt eget lilla Guköret (Evelyn) har skaffat blogg! Missa inte detta! http://gukoret.blogg.se/

Woho

I helgen har jag..

- Köpt skor

- Dammsugit

- Pimplat vin med mormor

- Kollat på myycket The O.C

- Och lyssnat på musik (för mycket även där..)

Underbart! Mitt sommarlov började i Fredags och slutar ikväll. Imorgon börjar en vecka till av arbete.

Fear

Från imorse, foto tagning med Theres.

image144

-Fear-

Marknad och foto och skor och allt!

Började dagen med lite jobb och sedan gjorde Theres och jag en fotorunda. Rundan resulterade i två bilder. Nämligen dessa:

image142

-Tough Enough-

Jag ville få lite attityd i bilden, och detta var min idé för att lyckas.

image143

-Old Memory-

En såndär gammal tanke som sveper förbi, lite gul och suddig.

Det var dagens runda, tror det blir en till imorrn.. Men efter fotandet bar det av till fotöljen och The O.C tittande. Sedan mot duschen och efter det Selånger marknad. Där hittade jag (ni kommer bli förvånade nu!) ett par skor! Vita med silvriga prickar. Söt nötiga. Köpte också en skisspenna, med tjockt stift, jätte bra vid modell målning!

Mööhp



YEEEEES!

Klarade teoriprovet idag! Det var ju inga större problem, ha huvudet kallt och pricka i rätt svar! Fast ja, jag pluggade mycket med.. Men äntligen är det borta och vägen ärr friare fram till körkortet.

Jag har bokat dom sista lektionerna och uppkörningen, men NEJ, det är ingen idé att ni frågar när jag kör upp. Jag kommer INTE svara. Jag vill slippa press från andra, så jag håller det för migsjälv tills kortet är taget. Sån är jag!

Jag svävar på moln! Jag börjar finna ro. Så jag måste ut på äventyr!! Haha! Jag ska skapa mer problem, vänta bara!

Yjo!

Evelyn har lärt mig vad det heter, nämligen Yjo! Så nu vet ni. Om ni vill vara lika coola som Evelyn så hälsar ni så.

Jag har några nya foto idéer men hinner inte genomföra förrän senare i veckan, det är synd..

Helt ärligt så längtar jag lite till skolan med, eller inte riktigt.. Men det ska ju bli så kul att ta studenten, och ha alla ämnen jag valt till som Konst och Kultur Analys, Foto, Bild fördjupning osv.. Det ska bli underbart kul!

Funderar faktiskt på att åka till Thailand på nyår. Två veckor med sko shopping och bad vore nog inte helt fel. Skulle kunna tänka mig att det behövs då. Jag måste klura mer på den saken.

Har inte tid att ge er några fler av min miljoner tankar om allt just nu, jag måste plugga vidare.

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

 
Jag älskar den Avril låten. Så rätt rakt igenom.

Motorcykel mitt i natten!

Efter en hel dag av bara mysande och pysande hemma för mig själv, bestämde Märks och jag för att hitta på något på kvällen. Han skulle hämta upp mig på ön.

"Ta på dig byxor"

Säger han. No shit.. Klart jag ska! Tänkte jag. En stund senare kommer en stor fet värsting sport hoj brummandes mot en och stannar. Markus tar av sig hjälmen och ler. Jag står helt som i chock. Vad i hela helvete? Jag går några varv runt den, sjukt snygg!
Hem och hämta jacka, och sedan drog det iväg, FORT! 
Jag fick adrenalinkick på adrenalinkick. Det var nog bland det roligaste jag någonsin varit med om. Körde runt på Alnö ett tag och sedan vidare mot stan. Drakbåtsfestivalen släng dej i väggen, det här var hundra gånger roligare! Efter lite stopp här och där och så, åkte vi hem till honom. TV-shop är som allra bäst på natten ;)

Tack för den turen! Det var en sjukt rolig upplevelse!

Jag i Simpsons värld..

Hur skulle jag se ut i Simpsons värld? Jag gick med på att göra en Simsonize. 

image139image140

Rätt likt va?

Och här har vi Evelyn:

image141

Haha lilla gullet där ;)


Gör det du också! http://simpsonizeme.com/


Som Evelyn skulle ha sagt:

.. Guköret!

Haha, sötnos! Igår tog jag en promenad mot Wii och bakom den stora mörka skogen mötte jag upp Evelyn och Emmelie. Vi gick vidare till älskade Stjärnan och köpte godis, dricka och hyrde filmen "Hard Candy". Sedan promenerade vi tillbaka hem till mig. En myskväll med en massa prat, gamla minnen you know.. Alltid lika kul!

Talkin shit?


You know who you are
High fivin, talkin shit, but you're going home alone aren't cha?

Haha!


Hallihallå!

Ja, så har man fördärvat en massa pengar på IKEA igen.. Haha så underbart! Rean på Din Sko var total. Två par skor (nummer 117 och 118) blev det. Lägger upp bilder här och på skobloggen sedan. FAKTISKT ett par tenniskor med! Där blev ni chockade va! Guldiga och fina. Och kanske dom bekvämaste högklackade svarta lack pumpsen jag någonsin haft på mina stackars utslitna och skavda fötter. Underbara. Köpte två T-shirtar och en väst på JC. T-tröjorna tänkte jag gå lös med lite textilfärg på ikväll. Ska bli kul, var ett tag sedan. Köpte också en grön (av alla färger..) tunika på Vero Moda.

Skorna kostade 80kr styck.
T-shirtarna kostade 20kr styck.
Västen 30kr.
Tunikan 40kr.

= Billigt!

Jag gillar rea jag.

Jeans rea?

Gick till JC idag, Evelyn och jag, när vi vandrade omkring på stan. Så fick vi syn på alla rea ställ. Underbart tänkte jag och såg också att det stod "Tag 3 betala för 2". Kung! Gick mot ett ställ med jeans. Fick då syn på skylten. Hur tänkte dom då? Jag bara undrar..

image138

Jag säger bara.. SUCK!


Äntligen!

Då var halkbanan gjord, ett steg närmare lappen, som förhoppningsvis, snart är min! Skriver teorin på Onsdag om en vecka, seda är det bara till att boka uppkörning om jag klarar det.

Ikväll blir det till att ta det lungt och läsa en skön bok och se en nice film. Men först en sväng till IKEA med Nicklas, han skulle köpa något till sitt lilla hus.

Såå.. Mamma och pappa har åkt till fjälllen för att spendera resten av veckan där, endast ungarna Engberg kvar, hehe.. Ingenting kommer ske här hemma.. Ingenting alls! I promise.

Här går det fort

Var och körde på M idag och fick reda på att jag, om jag ville, kunde köra halkbana imorgon. Klart jag vill! Ju förr desto bättre! Så klockan 06.55 imorgon bitti är det bara att infinna sig i stan för körning mot Härnta!

Uscha, det är så mycket som snurrar i huvudet nu. Speciellt körningen, men det vanligaste problemet en tjej kan ha finns ju såklart också, killar! Åh! Man vill bara slå dom, men det är dom ju för söta för! ;D Så vi får väl se hur det utvecklar sig.

Önska mig lycka till imorgon nu, nästa gång jag skriver, om jag skriver igen, man vet ju aldrig vad som händer efter vägen till Härnta, så är jag säkert bra mycket lyckligare än idag.

Puss

Honeypie!

Amanda har nu uppmanat mig:

"Gör inget jag inte skulle ha gjort!"

Jag kan alltså göra precis vad jag vill, hur jag vill, när jag vill, med vem som helst ;D 
Amanda, jag lovar att göra som du säger, jag menar dina ord är min lag.  
Så jag kommer ta för mig!

FULL PULL!

Äntligen drog årets Tractor Pulling igång! Som jag har längtat! 

Det började redan kvällen innan, jag hade lovat broder att städa upp i han nya lilla hus,
där det skulle bli party dagen därpå (igår). Så vi hjälptes åt och fick stugan i tipp topp skick. 
Och jag blev ju inte förvånad när Nicklas tog sig friheten att
bjuda på en drink fram mot kvällningen. Den hade han tydligen spetsat rejält. Jag sov väl kanske inom en halvtimme.. Tack för den, jag älskar dig med ;D

Ställde klockan på 09.00 för att fortsätta med lite städande innan allt folk kom runt tio tiden. Den första whiskeyn sveptes 11.00 och med kylväskorna fyllda med öl gick vi bort till Pulling området som bara ligger en sådär 500 meter bort från stugan. Nicklas och jag tjatade till oss två gratis biljetter.

En timme senare drog pullingen igång! Belsebub är såklart favoriten! 
Hon är ju så stilig och grann!

image133


Belsebub är ju världens finigaste namn, det är då därifrån Belsebumsan kommer.

image137


Haha. Viklund var i topp form.

image135


Wild Thing hade väl kanske dom mest imponerande motorerna. Stunning!

image134


Framåt eftermiddagen gick vi tillbaka till stugan, och jag skulle egentligen ha åkt hem för att jobba, men Anders och Viklund skulle promt ha mig att stanna så dom ringde helt enket upp farfar the boss och krävde ledighet till mig. Haha. Så ledig blev jag.

Men runt 21.00 - 22.00 (minns inte riiiktigt) gick jag till Bergsåker, för att efter en evighet hitta bussen jag skulle med och ja på något sätt hamnade jag på navet och gick sedan till Haga för att träffa Markus (fast för mig heter du Märks, haha) vi pratade och hade skoj. Och värsta utsikten den lägenheten hade! Lyx, lyx, lyx! Men eftersom jag skulle jobba klockan sju nästa dag så var jag tvungen att ta sista nattbussen hem. Han följde mig till bussen och när jag väl kom hem somnade jag bums, för att sedan vakna till alarmet på mobilen två och en halv timme senare..  Bakfull.. Suck!

Spegel, spegel på väggen där..

image132

-Mirror, mirror..-

Tog detta foto idag, tog en stund att hitta rätt vägg att använda sig av, och ännu längre tid att flytta på soffan och de andra möblerna som stod ivägen. Men tillslut! 

Första körlektionen

Nervöös, och av någon  konstig anledning jävligt trött (ja, det var en pik..) så kliver man upp, tar bussen in till stan för att köra sin första körlektion klockan nio. Anna heter min lärare och världens snällaste! Förklarar så man verkligen förstår, utan att bli sur.. Som mamma.. Haha! Det enda min kära moder kan säga, eller som oftast, skrika är: "STOPP, STANNA, DU KÖR FÖR FOOORT"

Ska dit imorrn igen, 10.40!

Trött, jo det kan man säga

Trött, trött, trött.. Men skyll inte allt på mig nu! Haha. Men att missa en natts sömn och ska ta första körlektionen imorrn bitti.. Det är ju bara knas! Men om det inte vore knas, vore det ju inte likt mig heller! Knas, knas, knas.. Me like!


Men nu.. Sweet dreams!

RSS 2.0