En vecka av ensamhet

Okej, nu börjar alltså en vecka av ensamhet. Så vad ska man då göra?

- Fota

- Körlektioner

- Akryl

- Jobba

- Jobba

- Jobba...

- Men sedan då?

Faan..

Men såklart ska jag njuta av att bara få pyssla om mig själv, diska när jag vill, duscha i hundra år, kolla på TV med hur hög volym som helst, lyssna på min favorit musik utan klagomål, jag kan prata i telefon utan att någon skriker: LÄGG PÅ!, jag kan bjuda hit folk, jag kan strunta i det.. Jag kan fan göra vad jag vill ;D


Men vad fan, ser jag förvånad ut?

Haha, jag sa till Amanda innan helgen att  "Min mamma och pappa kommer säkert ha typ köpt en husvagn innan helgen är slut, så snabba är dom på att byta grejer och köpa nya.." Och detta sades skämtsamt..

Det blev Söndag och dom kom hem med en husvagn och segelbåten var såld, den hann jag stiga ombord på en gång.

Jag hinner inte med i svängarna, jag kan bara skratta åt dom! Nu blir det iaf en vecka ensam i det stora huset när familjen drar iväg på husvagns semester. Och helt ärligt.. Det är inte så fel det heller ;D

Min nya kamera!

Jo, det var ju så att den kamera jag hade inte riktigt fyllde dom krav jag hade. 
Bilderna blev pixliga och skärpan var total kass. Så jag lånade mams och paps kamera ett tag, men fan tänk om jag klåpar till det och pajjar hela skiten. Nej, uscha.. Jag måste köpa en egen. Skrapade ihop lite pengar och resultatet blev:

Samsung S1050 10.1 mega pixel, 5 x optisk zoom, 3.0 tums LCD

image130
Hoppas nu på att denna kan pricka av fler krav från min lista. Nu är det bara till att lära sig alla inställningar så att bilderna kan bli så bra som det bara går. Det tar tid, men det kommer det vara värt. I hope.

Jag kan inte mer än att bara le

Jag bara ler och ler och ler. Det är ett tecken, det vet jag. Men är det bra? Svaret borde vara simpelt. Men jag ler, och det gillar jag, för jag tycker om att vara glad. Att allt sedan är komplicerat är en annan sak. Men vad fan.. Det bjuder jag väl på? Jag vill i allafall det. Och jag kommer antagligen försöka. 

Fotning med Amanda

Jag kände ett plötsligt anfall av att ta nya bilder och Amanda är ju en underbar modell!
Hon kom hem till mig och vi tog dessa bilder.
Grund idén var att det skulle vara "fashion" men jag hittade inte miljön till den bild jag hade i huvudet oturligt nog.. Men jag ska hålla utkik när jag far omkring så kanske jag finner vad jag 
söker snart. Amanda och jag tog iallafall vårt pick och pack och cyklade runt och hittade massa härliga ställen att fota på:

image127

-Forest Nymph-


image128

-Relief-

image129


-Caught In The Wind-


Tack, tack och tusen till tack Amanda!

Mohoho

Nu ska vi se..

Fredagen blev UNDERBAR!
Fan, bästa dagen på flera veckor! Ny kamera, men jag skriver mer om den typ imorrn. 
Kvällen spenderades på olika krogar i lilla Sundsvall. Men det slutade lyckligt på Coppers.
Kvart i tre är härmed min favorit tid! Haha.. Även om det hela inte gjorde Nicklas så glad. Det var nära på en efterfest i Haga, men kunde ju inte dissa broder som kört till stan för att hämta oss. Lessna fick dom andra gå vidare utan oss.

Nu ska vi ut och härja igen, och undra ja vilka vi kommer träffa.

Puss! 

Imorgon Fredag!

Morgondagen kan inte misslyckas! Det kommer bli den mest fullspäckade och defenitivt bästa dagen på länge! Hoppas bara på att det inte regnar. Då blir jag jävligt förbannad. Det vill jag lova. Men hur är det det brukar vara? Är det dåligt väder går allt annat bra, har man tur med vädret skiter sig allt man försöker göra. Jotack, jag vet att det är så.

Ska, förhoppningsvis, köpa en ny kamera. Ska hänga på låset på Expert klockan 10.00 imorgon bitti. Sedan efter det, med ny kamera eller ej, så ska jag och Amanda fota.

Nej nu ska jag gå och gräva ner mig under mina tre täcken och två filtar. Det ska vara varmt på natten.

Grattis Theres!

Systeryster fyller hela 12 år idag! Grattis till gummsi lumsan!

Jag köpte förra veckan ett par lila ballerina med svarta tigerränder till henne. Hon tyckte verkligen om dom, men hon sa också att hon säkerligen kommer få skoskav i början. Ska man vara fin får man lida pin, även du, bekväma syster. Lär av Amanda och mig, finns väl inte en fläck på våra fötter som inte har ont, pga olika skor. Haha! Men det är så jävla värt det!

Där ser man!

Jag går i lugn och ro genom stan, påväg till bussen mot Alnö. När jag ser någon i ögonvrån och hör en hög röst:

"Du! Vänta! Dig måste jag få prata med!"

Jag vänder mig om och ser en blond kille springa mot mig genom folkmassan på torget. Jag stannar och får syn på hans tröja.. En försäljare.. Jag vet inte hur många gånger dom stoppat mig på stan.. Jag skrattar till och säger:

"Haha.. Jag vill inte ha någonting.."

Hans svar blir:

"Ajdå.. Men vad har du gjort i helgen? Vad heter du?"

Och därpå
följer en massa frågor om vad jag pysslade med på fritiden, vad jag gjort i helgen, babbla om 
körkort, och en hel massa annat. Haha. När han tillslut efter några minuter såg att jag verkade stressad (för jag var ju påväg till bussen..) sa han:

"Sandra, vi ses något i framtiden".

Ska ni verkligen flirta på jobbet? Haha.

Tes kan man lita på

Syrran måste vara det bästa expriment som finns. Det är ju så kul att prova på lite olika tekniker när man fotar. Har ju aldrig hållit på med sånthär förrut. Det var först i vintras jag började fota lite smått. Så nu provar jag på lite allt möjligt. Med olika filter i Photoshop och olika inställningar på kameran och olika kameror osv. detta är de tre senaste resultaten. Lite amatör, men va fan.


image125

-Run Away-


image126

-Jump-


image124

-Follow Me-


Blomma

Jag lånade mor och fars kamera för att kolla vad det finns för funktioner på den. Tog lite test bilder. Och tänkte att som tack för lånet knäpper jag kort på en blomma till mamma, som hon tyckte om jätte mycket. Ska nog skriva ut den, plasta in den och sätta upp den i trädgården.

image123


Ser ni?

Höh!? Ser ni vad jag och Amanda ser?

image122

Ojojoj..

Death you sorry ass!

Death To The Martyrs

So I closed my eyes and this is what I heard:

You sorry ass, you sorry ass
Oh! Death to the martyrs, come on, come on
You sorry ass, you sorry ass
Oh! Death to the martys, come on!

I remember it all clearly, I remember it precise

(The Ark)



Ett till foto

Denna pic tog jag i våras någon gång under en foto lektion, mitt i Sundsvall. Det ser ut som om det är skymmning, men det är taget mitt på ljusa dagen. Beror väl på att jag knäppte mot himlen, "arbetarn" blev då bara som en siluett.

image121

Idag..

.. Åkte jag till Evelyn och vi åt jordgubbar, smultron och glass. Det var underbart gott! Sedan åkte jag hem en sväng innan Eve och jag gick på bio. Dö Hårt 4, den va riktigt bra! Haha.. Jag har defentivt ett nytt motto:

"Packa ihop din cirkus nu"

Hahah. Jadu.. Och Evelyn klämde sina solglsögon i bildörren. Ja det är inte lätt.

Och nu har jag suttit hela kvällen och försökt göra en blogg, och jag tror jag har lyckats, så lite teknisk är man ju alltid, inte helt tappad, som många ibland tror! Haha!
Bloggen ska handla om min skosamling, ni får ta och kolla in den: http://myshoes.blogg.se/

Nattsi nattsi alla goa.

Det kryyyper!

Det bara kryper i hela kroppen! Och ja vet vad det betyder!
Ohooho..
Måste ringa Evelyn..
Måste göra något! 
Nu ska jag ut på äventyr, här ska inte sittas stilla inte! 
Ojojoj, jajamen, det kryyper, kryyper, kryyper.. 
Härligt! 

Återkommer till kvällningen.

Vad händer idag?

Jadu, nu ska vi se.. Efter en natt när jag bara vaknat hela tiden (ingen aning om varför) så kliver jag upp vid halv åtta. Men shit, hel pigg ändå! Går ut för att ta lite bilder till mitt nya projekt. Men så får kameran något himla ryck och vägrar fungera. Typiskt! Jaha, tar istället min mycket bra telefon kamera (Öhhrm..?) och tar bilder med den istället, ja va fan det är ju 2.0 mp iaf!

Idag blir det.. Plugga.. Slappa.. Plugga.. Friends.. Mat.. ??.. ??..??.. Sova..

Lite luckor i planeringen jag måste fylla bara.

Come and rescue me, I'm burning can't you see?

Foto anfall

Jag sitter och har allmänt tråkigt, börjar prata med Emil, snackar runt lite om foto och så, och då kommer han på den briljanta idén om att fota med min bror. Först tänkte jag, jo jävlar ja, hur bra skulle det bli? Och sedan tänkte jag, ja hur BRA skulle inte det bli? En idé kläcktes i min lilla, men effektiva,  hjärna, och jag har en perfekt bild i huvudet på hur jag ska kunna göra en riktigt snygg bild med honom. Så jag sprang efter kameran och skulle precis ropa på min bror då jag kommer på att han inte är hemma. Åh! Så typiskt! Jag får göra det imorgon istället då.

Men som tröst gick jag på promenad med mormor och hundarna, så jag tog lite bilder iaf. Bland annat på denna gamla traktor, och kom då också på att jag absolut borde göra en serie bilder kallade "Farmer". Det blir morgondagens expriment. (Sämst upplösning på bilden, kollade sedan på inställningarna på kameran, sämsta kvalitet.. Jag får ta om det imorrn.)

image120



Och bara så ni vet ville Emmelie Hammarstedt, min gamla klasskompis att jag i min blogg, i detta inlägg skulle skriva följande: "En gång om dagen får jag ont i magen, då tänker jag på dig så går min magvärk över!"

Claustrophobic

Okej, jag har kanske fått Tokio Hotel nojja, men deras låt Break Away är underbar. Smakprov från texten här. Dom är så bra på att förmedla känslor, jag är helt stum, så bra är låten! Och nej Evelyn den är inte menad till dig ;) Haaha!

I feel so
Claustrophobic here
Watch out
Now you better disappear
You can't make me stay
I'll break away

Break away

No one counting all your lies
No more waiting for your goodbyes
It's too late

Much too late

You are like a bitter pill
That I had to take
Against my will

Mmmm, love it! Jag ska fan se dom i Finland. Någon som vill med? Öhm, nehe inte det..

Förlora?

Kan man förlora en dröm man aldrig haft?

Om man kan det, då vet jag hur det känns.

Tokio Hotel

Jag brukar ju inte falla för band som är sådär rätt populära, men Tokio Hotel va ju riktigt bra! Har nu lyssnat in mig på deras album Scream. Och som pricken över i:t så måste jag ju lägga upp deras video med låten Scream här:



Så bra! Och visst kanske Bill ser ut som en tjej ibland men hey, det gör inget! Killar med smink är ändå snygga. Hmm.. Undra om dom kommer till Sverige något? Måste kolla upp det.. Ett ögonblick!

Inte Sverige men dock detta:

Date: 12/09/07
Venue: Hartwall Arena - Helsinki, Finland

Mohahah, ska jag ta och åka till Finland?


Jahapp

Ny dag nya äventyr.. Nje eller inte så mycket till äventyr kanske.. Jobbat, knäppt kort, övningskört, kollat på film.. Allmänt härlig och avslappnad dag. 

Imorgon ska jag till körskolan igen, sitta där typ hela dagen och sedan gå till 
morfar och umgås lite med honom. 
Annars blir det väl mer plugga till teorin och soova. Mamma och pappa + syrran åker på 
semester inatt så det blir lungt, lungt, lungt och skönt.

Nu har jag också hittat ett nytt band jag lyssnar sönder, Tokio Hotel. Amanda, kolla sångaren! 
Lite min typ va ;)
Och Amanda, du får helt själv gissa vem jag menar då ;D

image119
 

Mjoho!

Uscha helt slut.. I huvudet. Vilken dag! Vaknade åtta, var inne på körskolan till runt 10:00, plugga, plugga, plugga.. Åt lunch på China.. Gick tillbaka till körskolan, M, och var där tills mamma och pappa slet mig därifrån runt 17:00.. Fan, gäller att ligga i, har teori-prov om två veckor!

Kom hem, åt grööt, och tog sedan med mig fader och övningskörde till Allsången började. Nu är jag TRÖTT.

Sov gott.

Someone's Watching Over Me

Someone's Watching Over Me

image118

So I won’t give up
No, I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
Someone’s watching over me

I’ve seen that ray of light
And it’s shining on my destiny
Shining all the time
And I won’t be afraid
To follow everywhere it’s taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment, to my dreams


So I won’t give up
No, I won’t break down
Someone's Watching Over Me


Fota

Ett foto till som jag tog idag:

image117

Fotat igen

Bion igår va skitbra! Lite hemsk.. Men men.. Och så har jag drabbats av världens förkylning.. Suck.. Och som pricken över i:t, fick Evelyn och jag två satans tjockisar framför oss.. Hur i helvete tänker man om man sitter och jublar och applåderar på en bio? Dom tänkte inte på att alla kommer att kolla snett och sucka? åh!

Till dagens fotning, jag kidnappade syster när hon precis vaknat, sminkade upp henne, snodde mammas brudslöja och gick ut för att fota. Detta är resultatet:

image116

Hon är ju så söt!

Tack Tessan Prinsessan.

Nu blir det bio!

Nu ska jag äntligen få se Harry Potter And The Order of The Phoenix! Kommer bli toppen ^^ 
Jag lovar att recensera lite imorgon. Just nu har jag mest bråttom.. 

Tjohej 

Teatern Raholms-Kajsa

Wow vilken bra teater! Den va verkligen super. Så himla rolig! Anna Norberg gjorde en suverän insats som huvudrollen Kajsa. Alla som inte sett den, se den! 
Defenitivt värt dom 190 kronorna som inträdet kostade.

I publiken satt också då Sven Wolter, det var rätt skoj, pratade lite med honom, han tyckte att "Alnö är helt underbart fantastiskt vackert, som i en saga!" Och Det tycker ju jag med!

image113

Jag fick mig (snodde) en alldeles egen Piggelin keps ;D

image114

Och för er som inte kan placera in Sven Wolter i något film-sammanhang, han är med i Van Veeteren filmerna.

image115

Jajamensan, det var nog allt för idag. Nu ska jag fortsätta med lite ritande.



Raholms-Kajsa

Nu ska jag strax iväg och se teatern Raholms-Kajsa. Den lär vara skitbra vad jag har hört. Så nu är det hög tid att äta och dress up lite, Sven Wolter kommer ju dit! En av Sveriges bästa skådespelare!

Hörs senare ikväll!

Gimme love!

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I'm fed up with this world
Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I simply hate this world

Oh, it's a pretty idea, walk this world like a messiah
But it will bring you to tears, and people will call you a liar
And when the scorners in the corners spread their anguish every morning
I just wish that there's a God that can hear me:

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I'm fed up with this world
Gimme love, gimme love, gimme love to give to others
Gimme strength to endure when I simply hate this world

The Ark - Gimme Love To Give



Harry Potter

Ja, må vara en barnfilm kanske, inte vet jag, men bra som fan lär den vara! Som första, andra, tredje och fjärde. Så jag måste se den! Och det lär bli nu i helgen.

image112

Jajamen!

Jag visste väl att Ola Salo och jag hade mycket gemensamt! Jag menar, han har ju till och med likadan mobil som jag! Det är ett tecken, är det inte?

image111



Målar humör!

Idag känner jag verkligen för att måla akryl! Åkte till Rusta och köpte en 50x60 cm duk, även om jag har 11 stycken dukar hos Johan, men han är inte hemma så..
Nu vet jag dock inte vad jag ska ha för motiv, någon som vill rösta? Jag har nämligen tre alternativ..

Här kommer första:
(utan all text..)

image108

Andra, Billie Holiday:

image109

Tredje, Pete Doherty:

image110

Hjälp mig!



Gatufesten dag tre

Haha ja jävlar, så var dag tre på Gatufesten avklarad. Lika lyckad som dom två första. Inte bättre inte sämre, lika satans kung bra! :D

Amanda och jag vaknade rätt sent men kände snabbt shopping behov, vi tog med mormor till IKEA och köpte kläder att ha på kvällen. Vi hann inte mycket mer än att åka hem sedan, äta, duscha och locka håret innan vi åkte in till stan för att se Pistvakt halv sju.

image96

image97

Under showen knäckte Olle en trästav i tre delar och kastade ut i publiken. Det måste vara enda gången i mitt liv jag tagit en enhands lyra. Så nu har jag en orange magisk trästav ;D

Efter Pistvakt kollade vi en snabbis på Björn Rosenström och sprang in på Wallmans. Men det var ruggit kallt och vi gick vidare mot Daltons, där värmer alla varandra med kärlek!

Evelyn kom också dit och vi kollade på Ständut Blakk, bästigaste live bandet! Så grymt duktiga allihopa! Vi sjöng med i alla låtar, hoppade och skrek (varav jag bara kan viska idag..). Jag tog mig också friheten att prata med sångaren i bandet och fick en nice hårband av honom ;)

image98

image99

image100

image101

Vi åkte också karusell.. hehe..

image103

image104

Efter allt sent partaj i Daltons tältet gick vi med bror till efterfest hos Anders, precis som igår, och det va en jävligt spännande och annorlunda kväll måste jag erkänna. 

I vilket fall som helst har jag precis kommit hem och klockan är runt 11 på morgonen, har inte sovit något, så jag är bra slut nu. Men det va det värt! Ännu en kväll att minnas.

Lite mer bilder på gänget från festen, kameramobil så bilderna suger :P

image105

image106

image107

Så var det slut på det roliga för i år.. *snyft*

Men nästa år kommer bli minst lika bra om inte ännubättre då ;D

Tack till alla vänner som gjorde denna helg oförglömlig, speciellt tack till David, Anders mormor och morfar och 
min mamma och pappa som fick hämta och skjutsa både nu och då!

Okej det lät som att tacka på typ Oscarsgalan, men va fan ;)

Gatufesten dag två

Så var man fit for fight igen, dags för dag två! Vi åker på förfest hos Henke, en kompis till min storebror. Skitkul! 11 killar och tre tjejer, dom oddsen gillar vi!

Blev bland annat lite fin fina drinkar, kolla in denna, som vi kallar "Pizza surprise":

image90

Nicklas vänner är att lita på..

image89

Från vänster: Marcus, Jacke, Henke (Vispen), someone (don't remember), Turken.

Sedan tog vi bussen in mot stan, och efter att Amanda besökt majabajan (nej, hon spydde inte) kollade vi på Melody Club. Ohho dom är så bra! Dock en hel del regn så lockarna Amanda och jag fixat blev total platta.

image91

Såå fin :)

image92

image93

Sedan blev det till att gå vidare mot Daltons Saloon. Där vi tillbringade hela kvällen :D Va ju bara att ta skydd för regnet. Tur att man va 18 då och kom in i tälten.

David, hur fan kan du bo i Göteborg, det är ju långt bort!! Men erkänn att jag var modig, och att du vart liiite impad ;)

image94

Hemgång, efter att vi varit hos Anders på efterfest, folket blev lite trötta där tror jag ;) Men men!

image95

Kväll nummer två är avklarad.. Trötta, slitna med huvudvärk, men det gör inget, kväll tre kommer bli ännu bättre! Det kan jag loova! :D

Gatufesten dag ett

Och här kommer bilderna från gatufesten dag ett!

Amanda och jag åker till Johannes, en kompis till min bror, på förfest sedan tar vi bussen till stan.

image77


Sedan blev det karuseller och munkar.. Mumma!

image78

Och klockan tolv vankades det The Ark! Bästa livebandet ever! Så in i helvete med drag! :D

image79

OLA SALO SHA LA LA LA LA LA OLA SALO SHA LA LA LA LA!!!!

Har många bilder därifrån, den ena sämre än den andra ;P
Men Ola Salo är ju så sjukt bra (och snygg) :)

image80

image81

image82

image83


image84

image85

image86


Sedan tog Amanda och jag bussen till Alnö, vilken jävla bussresa :P haha
Efter det var det bara att ta en kvälls/natt/morgon promenad hem till mig. Men det va jävligt kul, dock var skoskaven total! ;P

image87

image88



Och nu bär det av igen mot dag två :D


GATUFESTEN!!

NU BÄR DET IVÄG TILL  GATUFESTEN 2007! OCH NEJ JAG HAR INTE CAPS LOCK, DET ÄR MENINGEN!

Tjooohoo!

Idag vankas det Sundsvalls Gatufest! Och speciellt vankas det The Ark! Sååå kul! Och hallå, jag kommer visst in på Daltons Saloon! Det är 18 år där ^^

Nejfan nu kommer jag försent till jobbet. Ska plita in lite The Ark Låtar på mobilen så dom sitter där dom ska ikväll. Akta er för mig när klockan blir 00.00 och Ark börjar spela, jag kan bli skrikig och grinig om någon stör mig då.

Någon fler som ska dit och kolla? :)



Mööhp

Trött, trött, trött.. Bara trött.. *Gäääsp*

Imorgon blir det Gatufesten! The Ark!

Johan och jag åt kebab idag. Och åkte till norrberget, mitt favvo berg :)

Får jag inte sova snart, så dör jag.

Puss på er alla!

Jobba jobba jobba

Uscha för att jobba en så fin dag.. Men får lägga in lite nya The Ark låtar på mobilen så ska jag nog klara av dagen. Och lite Sahara Hotnights med, så man kan vara med på allsången när det vankas Gatufest. Kommer bli kul det!

Kanske bäst man går dom 50 metrarna till jobbet nu. Motvilligt. Jag är hungrig. Som fan.

Supra tavla och grejer

Idag jobbade jag först, sedan tog jag bussen till stan för att träffa Johan. Och med mig ahde jag en tavla på en supra som jag började måla för rätt länge sedan. Han blev glaad! Och det glädjer mig verkligen :) Såhär ser den ut:

image76


Vi gick runt på stan och kollade på allt konstigt fullt folk och allt inför Sundsvalls Gatufest, som drar igång på riktigt imorgon. Sedan fikade vi på Café Innergården. Det var mysigt. Fick chans att prata lite och så. Det känns bra, även om det bränns som fan.

It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire




Jag har gjort det en gång, jag gör det igen.

Ibland tar man sig kraft och mod till att göra saker man inte visste man skulle bry sig om. Saker som är absolut onödiga, som du verkligen inte behöver genomföra, egentligen helt bortkastad tid, folk kommer bara kalla dig dum. Men du har en känsla du följer, bryr dig inte om andras åsikter, du gör det för dig själv, men det gynnar någon annan i slutänden. Kanske blir personen glad, kanske arg, kanske ledsen eller rörd, kanske less, kanske deppig.. Men du blir nöjd.

Jag har gjort det en gång, jag gör det igen.

Soon at the bottom of the sea

I just can´t close my eyes and try to sleep
a little bit more before this beautiful day arise
Just look at me
Cause I just can’t see my own beauty

You were sinking lower soon at the bottom of the sea
And I was sinking lower soon at the bottom of the sea






RSS 2.0