Kinderägg

Jajamen, idag klev Amanda och jag upp relativt tidigt faktiskt, var väl runt 10 någon gång. Bestämde oss snabbt för att gå till Wii för att köpa kinderägg. Det är grejer det. Och alla som känner oss blir knappast förvånade. Bara bra grejer i äggen denna gång! Det blev en riktig lång promenad så nu har man en schysst bonnbränna. 

När vi kom hem blev det ett snack med farmor, och hon är inte som andra farmödrar. Hon är defenitivt bättre och knepigare. Haha. Love her!

Mat hos farmor med, mumma!

Sen blev det ta et lungt och en massa sjuka filmer. Och nu är det på G med nyya friska äventyr, som komemr sluta i en låång promenad ikväll. Trust me. Och jävligt kall. Mohah.

Dags att dressa upp lite!

Hej hej hallo!

Idag har jag målat ett rött litet hus. Haha. Intresseklubben antecknar.

Jag lyssnar och pluggar in låtar av bla The Ark, Melody Club, Sahara Hotnights och Pistvakt inför Sundsvalls Gatufest nästa helg.

Ikväll ska jag iväg på äventyr ^^

Så fick man sig en vinare av farmor, härligt! Kvällen räddad.

Och så har man Amanda som gäst hela helgen lång, mihihi, gummsi pummsi.

Sahara Hotnights låt "Visit to Vienna" är underbar.

Jag skriver mer värdelös info om mitt liv imorrn, ha det underbarigast alla där ute som inte redan har det underbarigast!

Mmm, tog ledigt idag!

Vaknade runt 09.00, kliver upp och gör allt förutom det jag ska. Klockan ett möter jag Amanda på stan, shopping, shopping, shopping! Och jag shoppade för mycket, men det skulle ju inte vara riktigt jag om inte det hände. Eller hur?

Det blev Kukjakt på Knaust. Det gick riktigt bra idag! För er som inte vet vad det är kolla in detta: http://www.skrypt.se/ I nedre kanten av sidan finns länken till Kukjakt på Knaust.

Sedan blev det bio, Pirates of the Caribbean, At Worlds End, igen ;P haha jag tror inte jag sett samma film två gånger på bio förr, men nu har jag :P
Bästa citat från filmen: "Nita fast inälvorna i masten!" haha

Precis hemkommen nu och ska sova. Ny dag imorgon, som förhoppningsvis innenhåller mer äventyr.

Holabandola!

Fota med Theres

Fota, fota, fota. Denna gång med lillasyster Theres. Hon var så snäll och ställde upp på mina tokigeter, inte många som skulle göra det ;D Jag fortsatte med min "Balloon" serie. Har visst gjort det till mitt nya projekt. Skoj! Jag tycker Tess var riktigt duktig.

Och det känns riktigt bra att uttrycka sina känslor i form av foton, annars har jag alltid gjort det med måleri.

image71

Balloon - Not Without You


image72

Balloon - Don't Leave Me


image73

Free


image74

It's For You


image75

Waiting For You


Tack Theres!





Denna dag...

... Oh la la...

... Har jag lyssnat på en massa musik när jag har jobbat, mest Maia Hirasawa som är helt underbart bra! Som en tjej Håkan Hellström och en svensk tjej Pete Doherty. Kan det bli bättre än så? Hoppas på att få se henne live snart.

... Har jag målat en röd vägg.

... Ska strax ut och fota med syrran.. (hur ska det gå?)

... Vill verkligen se en movie ikväll, men vilken och med vem? Ja, syrran vill säkert.

... Snickalisnackat med Maria, hon är bra vettig hon, grym kvinna.

... Pappa ropar, bara att gå och höra vad han vill.

Ciao
 

Fota en mulen dag

Mulen dag, deppig dag, regning dag. När allt blir för mycket måste man få det ur sig. Jag gjorde det genom att fota.
 

image69

Balloon - Fallen


image70

Balloon - Release Me



image67

Natur


image68

Timotej

Gjorde om lite

Fixade lite ny look på bloggen, visst är jag händig? Får tacka Johan som visat hur man gör ;P Men är dock inte helt nöjd än, men orkar inte fortsätta idag.

Midsommar

Det blir inga fina berättelser om midsommar. Det var inte så mycket fint som hände, låt oss bara säga så. I sommar är jag tydligen singel.

Midsommar kommer att..

.. firas i Gårdsjön. Vi är ett härligt litet gäng som ska dit och ha skitkul!  Bada, sola, paddla kanot, 
äta massa god mat, fiska och en massa annat kul! Återkommer på måndag (eller söndag) om helgens alla bravader! Håll ut!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! Och snälla, dansa nu runt stången och sjung små grodorna.

Täcke och skor!

Mamma har hittat det! Mitt prickiga favorit täcke! :O Jag tänker aldrig mer lämna det. I hela mitt liv. Det har varit borta i flera, flera år! Mitt söta, rara, underbariga, braiga, super täcke. Rött med gröna prickar. Det är så man får en tår i ögat.

image62

Idag var jag och shoppade med Amanda, och jag hittade skorna jag väntat ska komma på rea. Efter ett typ halvårs väntande var priset sänkt och jag köpte mina små darlingar för 200kr. Mmmmm! (fatta vad lång jag kommer bli i dom skorna..)

image63



Som avslut på inlägget.. Två månader Johan, tiden går fort ;) Puss!


Mardrömmar

Är inte mardrömmar det värsta som finns? När samma dröm följer dig natt efter natt. Och slutar inte. När du får ångest över att gå och lägga dig. Du vet vad som komma skall. Fy fan. 

Det är bara att konstatera

Det blir aldrig som man tror, det kommer aldrig bli som man tror, man tror alltid fel om livet hur man än tror. Tror du att det ska gå bra går det dåligt. Tror du att det ska gå dåligt går det bra (eller dåligt, för dåligt kan det alltid gå). 
Jag ska banne mig sluta tro på någonting. Jag ska bara tro på mig själv. 

Sigsjälv är väl den enda som man säkert vet inte ljuger för en? Det tror jag på.  

Ur "Dassboken"

Möjliga omöjligheter

Tre av fyra svenskar utgör 75% av landets befolkning.
En fågel i handen, ger problem då du vill snyta dig.
En slutsats är helt enkelt en punkt där du inte orkar fundera mer.
Stjäl inte. Regeringen avskyr konkurrens.
Ät nyttigt, motionera - men dö tillslut ändå!
Att få sanning ur riksdagsledamöterna är som att spika fast gélé.
Om du blir rädd för hastigheter - pröva Windows95.
Om du inte kan övertyga dem, förvirra dem.
Karaoke betyder Tondöv på japanska.
Hellre bortkommen och omkörd än omkommen och bortkörd.

Och sist men inte minst.. Utan bäst:

Alkoholen löser inga problem, men det gör inte mjölk heller.

Hallo hallo!

Vad hände i helgen, egentligen? Jag vaknade imorse, och har blåmärken, typ överallt! Förklaring? Och nej Johan, så mycket ramlade jag INTE! :P

Mycket, mycket märkligt..

Idag blir det till att ta det lungt och umgås med familjen. Ska bli rätt skönt, innan man ska jobba imorgon. Ja tror till och med att jag ska åkaoch köpa lite jordgubbar. Det skulle vara så smaskens! och lite mjölk, grädde och socker till det.

Igår såg jag och Johan Hostel II på bio. Hehe. Det var en ganska okej skräckfilm. Johan, jag åker inte förbi
skytteklubben igen.. :P

image57





Dagbladet idag..

Det var ju ett tag sedan Dagbladet var hem till mig och gjorde en intervju, och nu idag kom den med i tidningen, både på framsidan och ett uppslag i tidningen. Jag ska lägga upp bilder på tidningen sedan, men vill ni läsa vad det står i helhet så kolla HÄR!

haha rätt kul tycker jag själv.

Just nu

Jag smakar på ett regn, det faller ner. Jag sitter och funderar. På allt. Dagdrömmer om allt. Det är konstigt, det är jävligt märkligt. Huvudvärken total, vädret är mulet. Jag lyssnar på musiken, den bästigaste musiken, det hjälper, speciellt idag hjälper det jättemycket. Ibland känns det som om jag är vilse, i mig själv. Jag är borta. Det går på tok för fort. Jag väntar och jag väntar.. På något.  

I don't know

Har du aldrig känt dig allmänt förvirrad, du vet inte riktigt vad det är eller varför, eftersom ditt liv ändå flyter på rätt bra? När du egentligen bara kan njuta men något litet stör. Eller att man somnar och allting är utmärkt, men man vaknar mitt i natten kallsvettig och med andan i halsen, livrädd.. För något som inte finns. Som man inte vet om. 

image56




Till honeypie Amanda

Amanda, du är bästigast i hela världen! Och denna sommar kommer att rocka hårt! Vi kommer göra den till bästa ever! Det lovar ja! Speciellt gatufesten, vi kommer att äga där var vi än går, och sjönga högst av alla på Pistvakt och äta tusen munkar och åka karuseller ännumer än vad vi gjorde på Gröna Lund! Och sedan åker vi till Göteborg och åker sönder hela Liseberg och myser till det riktigt på en pub :D Hur låter det gummsi? <3 Puss på dig!

Arbetar dan

Uscha nu är jag trött.. Som jag har slitit idag. Först jobba med både det ena och det andra från strax efter 8.00. Lunchade med Johan som kom hit, eftersom han jobbar kväll och då var ledig på dan. Sallad och pannkaka. Jag sallad och han pannkaka då. Sedan fortsätta jobba fram till 18.00. Och trött som man va gick jag hem för att äta pizza med familjen. Följande konversation har jag med mamma:

Sandra: - Shit, nu när jag slutat jobba för dagen vet jag ju inte alls vad jag ska göra! Vad härligt!

(Jag ser hur mamma snabbt kolllar upp och ler..)

Mamma: - Men vad bra! Då kan du hjälpa mig med gräsmattan! Den måste verkligen klippas.

Vad hade jag för val? Så nu när klockan är 19.51 har jag äntligen klippt klart en miljard kvadrat meter gräsmatta och ska hoppa in i duschen för att se på TV 20.00. Och sova.

T-shirt

Har fixat och trixat med denna T-shirt ett tag nu. Resultatet vart väl okej. Jag tycker att Reese Witherspoon gör en så otroligt bra roll i Walk The Line så jag ville göra en T-shirt med henne. Dock blev inte färgerna som jag ville. Men vad ska man säga, bättre lycka nästa gång?

image55





Minsting foten

image54

Minsta lilla fotavtrycket Johan och jag såg i en hiss ^^
Väldigt sött tycker jag. Hihi.

Igår..

"För min bror har tagit studenten! För min bror har tagit studenten!
För min bror har tagit stuuudeeenntenn!!!
Fy fan vad han är glad!"


Ja grattis till brorsan som nu kan börja jobba! Så himla härligt för honom, och jag vet att det kommer gå riktigt bra för honom. Så glad för hans skull! Han stapplade ut på trappan med sin klass (näst sist av alla klasser.. Ja, dom kom sist i vagant..). När utgången av alla klasser var klar hängdes kanske tusen blommor runt hans hals, 3 whiskey flaskor, nån breezer, en tuta, en massa nallebjörnar och 
sånt, och han blev faktiskt riktigt glad över plakatet jag gjort till honom. Sedan for han iväg (fast endast med en whiskey) i en sliten gammal raggarbil. Haha! Härligt!
Nån timme senare kom han hem, eller mamma fick hämta honom i Släda.. Fråga mig inte vad han gjorde där eller varför dom lämnade honom där? Ingen aning :P
Det blev studentmottagning hemma och en massa släkt och vänner kom för att hälsa studenten grattis. En massa god mat och dryck. 

Senare mot kvällen åkte Nicklas och hans vänner iväg mot en annan fest, och jag, Evelyn, Johan, Maria, Stefan och Lasse åkte in till hamnen. Där vi först var in till Johan en stund. Ett tag senare stötte vi på en massa norra-Alnö brudar, gamla vänner till mig. Jättekul! :D
Vi gick förbi hos Ante där också Amanda var. Men sedan delade gänget på sig på nått mysko sätt. Johan, Evelyn, Amanda.. ja och alla andra ungdomar gick till hamnträdgården för fest där. Jag såg inte dom nå mer den kvällen, typ. Jag, Maria, Stefan och Lasse gick till Daltons. Maria sjöng karaoke, jätteduktig! Stefan spelade och vann pengar. 
Jag träffade fyrmänningen Mickaela.. haha ;)
I Daltons bar stötte jag också på Emil, haha, det va ett tag sedan. Snickeli snackade en stund. Jag måste också be om ursäkt för snacket Lasse tog med dig och dina vänner! Haha. Sorry!

Men äsch, trött och less efter dagen (+skavsår) åkte jag och Maria hem med kvart över ett bussen. Soov till hel länge! Eller till tio, vilket nästan är rekord för mig. (Rekordet är 10.11).

Bror tar studenten!

Idag gör han det! Han tar studenten! Och jag är inte alls avundsjuk.. Men eftersom jag trots allt tycker om min bror lite granna så tänkte jag.. "Jag gör plakatet själv! (jag är ju ändå estet, så det kanske är min plikt)"
 
Jamen jag tycker det vart rätt fint. Han kommer skämmas och jag kommer att skratta. Precis som jag alltid vill ha det. Och nu är det dags att skynda vidare i min dagsplanering. Det kommer väl en resumé av denna dag imorgon. Kan jag tänka mig. Om jag lever då vill säga.


image53


Today

Idag sak man försöka ta sig upp ur sängen och släpa sig bort mot Västhagen och spela brännboll..? Uscha. Inte direkt det roligaste va. Sdan sak jag hem och fixa klart ett plakat jag håller på att göra till min bror som tar studenten imorgon. Det blir rätt så häftigt faktiskt.

Den 15 juli hoppas jag på att få se Per Gessle live i Leksand! Tror att jag har fått mamma att följa med. Det skulle vara så underbart roligt! än om många tycker att hans senaste låt är kass, det bryr jag mig ine om faktiskt! :D 






Bästa citatet från Pistvakt:

"Jag vakner upp på morron, så va den dan förstörd"

-
Jan-E

Just nu ligger allt till såhär som följer..

.. det vankas PARTY imorrn!
.. köpt nya fina röda skor.
.. Nicklas (broooder) tar studenten på Fredag :O
.. studentfest på Torsdag?
.. inga fler lektioner i skolan!
.. inga fler prov.
.. inga fler läxor. Jag dör av lycka!
.. jag behöver klippa mig igen.
.. jag kommer jobba hela sommaren.
.. jag vill köpa ett par skor på Myrorna.
.. är just nu grymt törstig.
.. har precis börjat läsa en Stephen King bok som heter Mardrömmar.
.. jag är solbränd på min rygg.. aj.
.. jag ska sola lite till imorrn.

Dagens citat

Min syster slog till en myra med handen och säger följande:
"Men Sandra, ser du vad virrig myran blev när jag slog den i huvudet?!"

Förlåt!

Det är inte ofta jag skriver nu.. :/ Men det är lite stressigt i skolan just nu. Jag skriver riktigt mycket imorrn istället ;D

Puss på er!

Farmor är alltid att lita på!

Farmor köpte idag ur sötaste skorna till mig, utan att jag ens frågat eller visste om det! :D Puss på henne!

image51

Jobb

Idag har man jobbat på hårt, hårt. Haha, jag gillar verkligen mitt jobb, då jag sprutmålar maskiner på min farfars företag. Det är ett så härligt manligt jobb, vilket är rätt kul då jag personligen är väldigt kvinnlig i vanliga fall ;)
Och blå blir man, det vill jag lova. Tänk om man skulle jobba med något liknande, kanske inte direkt detta, men något mans dominerat yrke.. Typ svetsare, vore ju underbart. Tåls att tänka på faktiskt.

Måste ju dela med mig med några bilder, alla som inte känner igen mig såhär räck upp en hand..


image48


image49


image50


Ja jag säger då det.. Love it!

Härnösands marknad

Haha ja vad ska man säga.. Den var inte stor ;P Men ja överraskade Amanda på jobbet (jordgubbs försäljare utanför Coop), och jag tror att hon blev glad ;)

Jag orkar verkligen inte skriva mer nu, för nu ska jag forska lite om akrylfärg och sova sött innan jag ska jobba imorgon bitte..  Och somna till Johnny Cashs ljuva stämma..

RSS 2.0