Valborg - morgon till kväll till natt..

Klev upp runt 8 och började jobba vid nio. Och för dom som inte vet så arbetar jag med att sprut-måla maskiner. Och färgen de målas med är blå, vilket syns på min hud, som är.. blå.
Jag jobbade väl fram till strax efter två någongång.. Fick då reda på idén om att bada och blev tvingad att följa med. Johan, Evelyn och Amanda kom i supran och hämtade upp mig och sedan bar det av mot havet i Hartungviken.
+4 grader i vattnet.. Men det gick. Och jag säger bara: Vem doppade sig först utan att tveka? ;)
Efter det åkte vi runt på Södra alnö en stund, till Spikarna först och kollade på klipporna, det var intressant.. Och sedan vidare till Grönviken.
När vi var klara på Alnö åkte vi hem till Johan i hamnen och gjorde oss i ordning för en fest kväll. Vi åt på McDonalds.. urk.. och sedan på fest.. Det var jättekul :)
Evelyn drog någongång efter tolv för att möta sin pojkvän Patrick vid typ Obs.. (hundra mil ifrån där vi va..) Knäppt det där :P
Sedan åkte jag hem vid 2 ungefär, snälla mamma hämtade upp mig!
Jag tycker att det var en bra pratstund vi hade Johan.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag säger bara sandra de a strongt gjort ;P kallt som faan va de dock :P ja de a en mkt trelig kväll^^ kul att alla a på sånt braigt humör :D Me like :D a bossi

2007-05-01 @ 19:14:48
Postat av: Sandra

Ja fler sånna kvällar vill vi ha! :D

2007-05-01 @ 20:44:19
URL: http://sandraengberg.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0