Blow

Tes och jag var i farten och tog ett foto till.Så är det! Jag gillar summertime!

/Sandra

Lika bra att ta saken i egna händer?

Om man inte är välkommen till himlen på vanligt vis, då får man väl ta tag i saken själv.Det var bara en känsla som jag tyckte gjorde sig bättre som fotografi än som "ordspråk" eller vad man ska kalla det. Syrran är modellen och kameran Nikon D60 samt 70-300 objektiv.


Gult och rosa, och ett litet lamm till!Mitt color-theme fortsätter!
Och ett litet lamm till!

 

Nikon D60, som vanligt + original objektivet och 70-300.


Lamm!

Nu är det den tiden på året. Den bästa. Den sötaste.Alla bilder är såklart tagna av mig, med hjälp av min D60 och 70-300.


Nu ni!

I'm back!
Eller jag har ju varit hemma, men jag har inte haft tid för bloggen.

Så vi börjar med min födelsedag, den såg ut lite såhär:Och min tårta:Jag fick bland annat en symaskin, vilken jag inte har en bild på, kom jag på nu. MEn, men, det dyker nog upp när jag börjar sy med den!
     Jag fick blommor och fika på jobbet, UNDERBARIGASTE underbara överraskningen! Ni anar inte hur glad jag blev! Tusen tack till tjejerna på Vårbacken!

God Damn It! Jag måste gå, igen! Får fortsätta när jag kommer hem eller imorgon bitti, ska åka till Brorsan och Sofia på lunch, ses!

  

Hejs hejs!

Ursäkta att det har tagit sån tid innan jag bloggat igen, efter min födelsedag, men jag har helt enkelt inte haft tid, det är något ideligen! Och nu är jag trött, ska ta en power nap nu innan jag troligtvis ska en sväng till Evelyn för att se på Lost 22.40. Och imorgon ska jag jobba, börjar klockan åtta vilket är härligare än halv åtta, men med mitt jobb så blir det aldrig jobbigt (kul med ordskämt, heh) för jag älskar mitt jobb eller vikarierande eller vad man ska kalla det. Jag är jävligt lyckligt lottad!

Bilder från min födelsedag kommer snart!

Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag! Jag fyller 20 år! Mihihih!Ni får gratta mig om ni vill, annars slipper ni!

Nu ska jag iväg och jobba, sedan blir det en halvtimmes middag vid fem innan jag ska iväg och bugga, vilken 20års dag va?
Fest på lördag!

Tjoohoo för solen!

Jajamen, på hemsidan www.fotosidan.se så var det en man som såg denna bild på solen som jag tagit:Och då undrade han om jag ville vara med i klubben "Solen", det tyckte jag var riktigt snällt, för det ville jag ju!

Tjohoo, för snälla människor, och solen!

/Sandra

Tung i baken?Tja, kanske är hon tung i baken, eller?Nu kommer lite krimskrams som jag hittade i Stockholm:2:- fick jag ge för den! Tala om fyndlåda!OCH till Elin!
Dagens Evelyn.
Jo, det är så här att idag så skulle Evelyn fixa med sina akvarium, hon skulle städa det ena, det var tydligen skitigt. Sedan så skulle hon spela fotboll, I think. Och hon har nu flyttat alla sina akvarium till sin nya lägenhet. Och imorgon ska hon och jag gå på rysarbiofilmen The Uninvited! Någon som sett den? 


/Sandra

Up, up we go!Modellen är syrran.
Och jag är ju bakom kameran.

D60+original

RSS 2.0