Lika bra att ta saken i egna händer?

Om man inte är välkommen till himlen på vanligt vis, då får man väl ta tag i saken själv.



Det var bara en känsla som jag tyckte gjorde sig bättre som fotografi än som "ordspråk" eller vad man ska kalla det. Syrran är modellen och kameran Nikon D60 samt 70-300 objektiv.


Kommentarer
Postat av: Elin aka mr happy happy smile face

Det är ju så att man blir lite nyfiken, hur har du gjort det här egentligen? :p

2009-05-28 @ 01:08:36
URL: http://wickedwonderboy.blogg.se/
Postat av: Theres

hahah,, den blev ju riktigt cool !! ;D

2009-05-28 @ 15:24:36
Postat av: Sandra

Elin aka mr happy happy smile face:

Jo, hehe, det är så att jag tog min syster och min kamera med mig. Jag fann en stege och ställde den mot en jättestor blå slät vägg, sedan sa jag åt henne att klättra upp för stegen en bit och sedan sköt jag av några (150) bilder. Det är helt sjukt vad konstig man kan se ut när man klättrar på en stege! Men sedan blev jag nöjd med en och bad då min syster gå ner från stegen och så tog jag en bild på bara stegen mot den blå väggen med. Sedan riktade jag kameran mot den molniga himlen och sköt av ett till kort. Sedan jag jag in och drog igång CS3. Sedan lade jag himlen som bakgrund, klippte ut syrran på stegen med hjälp av "trollstaven" till mesta del, och klistrade in henne ovanpå himlen, sedan tog jag kortet med bara stegen och klippte ut den med från den blå bakgrunden och förlängde stegen som syster klättrade på. Sedan ändrade jag lite justeringar i nivåer och färgvariationer. Och tataaa!! Det hela med fotografering och allt tog lite mindre än en timme. Snabbt och smidigt!



Theres: Bra att du gillar den! Och förlåt för att du fick klättra upp och ner på stegen i något som måste ha känts som hundra år ;D

2009-05-28 @ 17:38:06
URL: http://sandraengbergs.blogg.se/
Postat av: Theres

Haahaha, det gick bra!!! ;P

2009-05-28 @ 19:35:49
Postat av: Sussi

Ni två är oförbättrliga!!! HEJA PÅ !!!

Tingeling Mammsen

2009-05-28 @ 21:26:25
URL: http://gardenhouse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0