Dagbladet idag..

Det var ju ett tag sedan Dagbladet var hem till mig och gjorde en intervju, och nu idag kom den med i tidningen, både på framsidan och ett uppslag i tidningen. Jag ska lägga upp bilder på tidningen sedan, men vill ni läsa vad det står i helhet så kolla HÄR!

haha rätt kul tycker jag själv.

Kommentarer
Postat av: Amanda

värsta kändisen har du blivit nu :D mitt uppslag å framsida tillsammans med jennifer aniston de e inte alla ;P a bossi bossi <3

2007-06-16 @ 17:57:30
Postat av: Sandra

Mihihii yees box ;) Jag och aniston vettu ;D a bossi gnossi bobo <3

2007-06-16 @ 21:36:26
URL: http://sandraengbergs.blogg.se
Postat av: Elin

Läste artikeln. Kul att samla på skor. Men hur mycket lägger du ut på ett par skor i genomsnittet? Är det dinsko-priser du kör med eller sparar du och köper några underara från exempelvis Vivienne Westwood eller typ Acne som kostar en aning mer? Kvalité före kvantitet brukar jag resonera. Själv?

2007-06-17 @ 21:37:44
Postat av: Sandra

Elin: Genomsnitts skon för mig ligger väl på runt 200kr. Förr köpte jag färre och dyrare skor, men jag har smått börjat gå över till billigare skor och mer second hand. Delvis för att det är just billigare, men naturligtvis för att det är mer unikt. Ingen (nästan) kommer att ha samma skor som mig, och det är det viktigaste inom mode tycker jag. Jag vill ha en stil som ingen annan har. Och försöker någon kopiera måste jag utveckla min stil ännumer. Men inget ont om vanliga sko-affärer, 50% av skorna kommer nog från Din-sko. Jag har aldrig varit mycket för märkesskor.. Jag har inte nerver för att gå i dyra skor. Jag mår så dåligt om dom går sönder. Så jag köper näst intill aldrig dyra skor. Kvalité är ju bra, men (jag vet att det låter dumt) jag har så pass med skor att jag inte sliter ut dom så mycket ;) Samlar du själv på skor, eller intresserad?

2007-06-17 @ 22:54:41
URL: http://sandraengbergs.blogg.se
Postat av: Elin

Jo, mode intresserar mig. Jag är dock ingen direkt skosamlare, men äger väl en del skopar. Och visst tycker jag det är charmigt med second hand. Men de par skor jag lagt ut mest på, har jag känt mest kärlek till, inte endast på grund av priset, utan även för dess komfort och stilighet. När jag lägger ut så pass mycket pengar så köper jag något som inte är massproducerat, något clean, och något som är jag. Det tycker jag är kärlek. När jag köper skor på din sko, lägger jag aldrig ut pengar på skomarkaren, så... dyrare skor för mig brukar tillslut bli mindre pengar per använda tillfällen :)

2007-06-18 @ 19:59:28
Postat av: Sandra

Elin: Hehe, jo du har egentligen rätt när det gäller dyrare skor, på ett sätt. Men då är jag på något sätt beroende av att variera mina skor, har sällan samma skor två dagar i rad tex. Men det är ju olika från person till person.. Det jag tycker är kärlek, är när jag finner ett par helt unika par skor, på second hand, som kanske kostar 30 kr, som inte är slitna, är av ett snyggt äldre märke, och passar till något nyinköpt plagg jag har hemma på klädställningen som bara väntar på dom rätta skorna ;) Tyvärr.. Dum som jag är, lämnar jga aldrig in mina skor till skomakaren.. Det borde jag verkligen börja göra! Men jag håller verkligen med dig om att massproducerade skor inte är roligt. Jag ska gilla en sko modell väldigt mycket innan jag köper den om det är det senaste "Din-sko" modet. Sån mode är inget jag gillar. Alla borde försöka hitta sin egna unika stil.
Lägger du ner mycket pengar på märkeskläder eller på kläder överhuvudtaget? :)

2007-06-18 @ 20:33:23
URL: http://sandraengbergs.blogg.se
Postat av: Elin

Jo jag kan också hålla med om att man blir lite extra lycklig av att hitta något speciellt på secondhand, som är billigt och är jag. Men i Sundsvall är second hand-skorna mesta ganska lika varann, trist nog. Dock fann jag ett par herrinspierade mockaskor i väldigt gammalt märke, som nya, för två veckor sedan. Det var kul. Ibland händer det även här :)
Märkeskläder och märkeskläder, när folk säger märkeskläder tänker jag på opersonliga JLindeberg-tröjor. Men visst lägger jag ner en del pengar på kläder, när ekonomin tillåter. Det blir också en del secondhandshopping. Själv?

2007-06-19 @ 22:00:01
Postat av: Sandra

Jo, det är lite dåligt med second hand i Sundsvall. Men Myrorna är underbara ändå! Jag tror jag handlar mer där än på vanliga affärer. Nej, mrkeskläder, eller dyra kläder överhuvudtaget är inget jag köper. Överhuvudtaget. Jag är helt enkelt för snål :P Jag köpte en gång ett par Lee jeans, som jag inte använde mycket, man va ju så rädd om dom. Sedan blev dom för korta, s jag tog mod till mig och klippte dom till shorts, men jag använde dom ändå inte :P Men istället blir det en hel massa annan shopping på en mycket billigare nivå. Det är förövrigt vääldigt sällan jag köper kläder till ordinariepris.. Till 90% handlar jag på rea. Mer för pengarna helt enkelt! Haha. Och det som är tur vad det gäller sko-rea är att jag har storlek 39 eller 40. Och det är dom storlekar som oftast finns kvar på reorna.. Me like! Men förutom second hand gillar jag Indiska. Dom har läckra kläder (ibland..) :)

2007-06-19 @ 22:25:22
URL: http://sandraengbergs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0