Fan vad jag är dålig..

.. på att blogga denna sommar. Kan ha något att göra med min brist på dator i funktion. Sitter nu och smurfar runt på faders. Men han kommer väl snart hem och sliter den ur händerna på mig.

Jag måste i allafall efterlysa något: AMANDA!
Jag hatar Leksand, det är för långt borta! När jag kommer till Härnösand så flyttar hon till Leksand! Amanda, har jag varit elak mot dig eller? Pussunge!

Snart börjar skolan. Jag har inget mer att säga om det. 

Jag pratade med Amanda på telefon för ett tag sedan och då lovade jag på heder och samvete att jag skulle skriva hur jag tror att våra liv ser ut om, när var det? Ett tag efter att vi avslutat våra utbildningar?
Jag kör på det iaf!

Här kommer våra liv 2,5 år framåt:
Jag kommer att, med min dåvarande pojkvän som gillar djur, kan köra traktor samt har en 50-tals bil, flytta till ett torp där jag själv, och helt själv, får bestämma inredning. Vi kommer att införskaffa en Volvo Amazon som jag kan köra på sommarnen och en 70-tals Pickup vintertid. Han själv kommer att kunna vara hemma man för jag kommer att tjäna alla pengar vi behöver genom allas våran sol. Jag tackar och bockar. Min man kommer att laga middag tills jag kommer hem varje vardag, och helg också förresten. Sedan ska vi ha ett litet stall eller ladugårds aktigt vid torpet där jag kan ha fyra stycken får så att jag slipper slå gräs på våra 3 legdor. Jag ska också skaffa mig en äldre Volvo traktor bara för nöjes skull. Man kan ju alltid ploga med den eller köra lite hö. I vårat sovrum ska jag måla små rosor runt fönstren och det kommer bli jättefint! Jag kommer att ha skaffat mig en hund, antingen en Grand Danois eller en mellan pudel eller en kelpie eller en jack russel. Den ska vara min gospropp. Jag kommer att leda det största solenergi företaget, inte bara i Sverige utan faktiskt hela Europa och jorden också för den delen, och skaffa ett flådigt ruckel på Hawaii. Alnö kommer jag inte heller att glömma för jag kommer att ta över hemmanet och göra ladugården till ett stall igen och fortsätta med stuteriverksamheten som det var tänkt. Sedan kommer jag att köpa upp heöa södra ön för att sedan lägga den i sotiga ruiner så att norra ön för en gångs skull kan få glänsa mest.  
Med jämna mellanrum kommer jag att åka till New York och träffa Amanda som (och nu kommer jag till hennes framtida liv) bor i en 5 rummare på, ni vet, den flottaste gatan. Mitt emellan Pierce Brosnan och Johnny Depp faktiskt, och det är helt sant! Hon kommer att tvingas gå på en massa VIP fester, som hon egentligen inte har tid med, men som hon är schysst nog att pressa in i schemat. Hon är ju inte den som är den och det kan väl inte skada att knyta lite kontakter med Brad Pitt och Kimberly Stewart heller.. Faktum är att Amanda inte hejar på Paris Hilton längre för hon känns ju lite B. Amanda hon har inte glömt Sandra, för hon kommer alltid vara hennes bästa friend även om Sarah Jassica Parker gärna vill ta över den platsen. Men Amanda hon tvärvägrar. Hehe. Och Amanda hon skryter alltid om Härnösand som faktiskt blev en mycket populärare och folktätare stad tack vare det. Faktum är att det snart utklassar Hollywood. Amanda kommar att hitta en underbar man, det kommer att vara hennes man också för dom kommer att springa till altaret tät följda av mig och Evelyn som tärnor. Han, mannen är Norrman men tycker inte om att fiska. Amanda kommer också att rama in och sätta upp den fin fina bilden på mig och henne som vi tog på ES (den som jag har som bakgrund på mobilen) och så kommer hon att minnas alla våra lyckliga cp dagar på den Estetiska linjen. Åh, ja, minnen! 

Så vad gör ni om två och ett halvt år?  

Dra mig baklänges..

.. det var en rolig fest som Nicklas och Sofia anordnade i Lördags. Sofia fyllde 23 så det är klart att det var drag!

Lördagens upptäckt: Många lakritsshots gör en full.

Flash Of Fire
Arms Of Yellow

Hej

Det blev en hejdundrandes FULL PULL!

Hej där allihopa!
Jag vet att jag har varit världens sämsta bloggare ett tag nu, eller kanske alltid, vad vet jag.
Men det är sommar och jag har ett innerligt hat mot datorer egentligen, så det har inte blivit så mycket av et. Men hej och hå, jag har mycket att berätta. Jag listar det:

Ett
Jag och Evelyn var till Järvsö för några dagar sedan, kanske lite mer än en vecka sen, men men. Och vi gick på Järvsö zoo, med en enda tanke i huvudet båda två, vi var där för att fota, och komma så nära djuren som möjligt då, vilket är lite svårt på ett zoo då de sitter i inhägnader. Men vi försökte verkligen! Här är mitt resultat, en ytterst liten bråkdel av alla bilder jag tog, har bara inte orkat göra iordning fler.Jag laddade upp dem stora så att ni orkar kolla, om någon kollar, det är det säkert ingen som gör, men jag tänkte: Vad fan. Vi hade jättekul och supermysigt i allafall, det är roligt att åka på (hyffsat) spontana och (lite) långa bilresor, Det kanske blir Frösö nästa gång?

Två
Jag var på tractor pulling. Fan, det var länge sedan jag hade så roligt! och Belsebub gjorde visst ett full drag! Så det tjööt om det! Om ni nu inte vet vad Pulling är (när det gäller traktorer) så får ni nog bara skylla er själva, det är något som alla borde gå på och veta vad det är! Det är.. ved heter det? Allmänbildning!
Sedan på kvällen så var det party hos min bror, som bor typ bredvid banan. Det var fullt ös, medvetslös. Nja, kanske inte för mig, men näst intill. Var fan tog min whiskey vägen? In my belly? Slut var den alldeles för tidigt i allafall!
Vi spelade brännboll med grannarna, och hallå? Är det inte meningen att tjejerna ska använda tennisracket? Feega killar! Jag fick till några riktiga slag i allafall, men det blev inget frivarv, för efter halva varvet kom jag på att jag glömt ölen vid slagplatsen, så jag blev tydligen bränd. Men det är skitsamma, vid hade jätteroligt! Efter det så åkte vi in till stan och gick på Olearys! Första gången jag varit inne där! Det är väl tack vare Anders, Nicklas, Matilda, Sofia och ja, alla dom som var över 21.. haha.
Efter bugg, drinkar, spelmaskiner, öl, snack och en massa annat så liftade jag och Anders hem med mamma, vi droppade av han i Wii och sedan pladdrade jag på så mamma vart total less (men hon älskar mig i allafall!).

Tre
Sommaren är för kort för att slösas bort.
Jag vill till paradisbadet.
Jag vill till Tännäs.
Jag vill till Frösö.
Går det att fixa tro?

RSS 2.0