2008-02-29

Jahapp, nu är det bäst att jag skriver en hel massa, för just precis nu så har vi Litterär Gestaltning och jag har noll inspiration, eller rättare sagt så har jag redan skrivit av mig för idag. Och jag har kommit fram till att namnet Cornelia är väldigt fint. Så nu sitter jag bara och tomskriver för att se flitig ut, helt meningslöst. Och imorgon ska jag mata fåglar i Sidsjön, det var riktigt länge sedan!
     Nu sitter Evelyn och flinar för hon har upptäckt att jag inte skriver en novell. Men hon googlar på "lejon personlighet" så hon är inte heller särskilt effektiv.
     Man blir ju jävligt trött på att det är en timme och fem minuter kvar på denna timme. Men man kanske kan smita om en stund med lite flyt. Då ska jag hämta upp Arrak den lurvige (en hund för dom som inte vet det), sedan ska jag hämta upp pappa också och åka hem och se den nya traktorn! YEY! En nollfemma, det kan ju bli riktigt kul faktiskt! Sedan ska jag bara lata mig och äta pasta eller nåt. 
     På Lördag, eller imorgon kanske man ska säga, så ska jag nog gå på bio med Amanda, vi var inte riiiktigt eniga om film, men det blir nog Juno, den kan ju vara bra! Med lite tur så kan jag käka hos mormor också och kanske Amanda och jag köper kinderägg också, who knows?

Sportlovet börjar ju idag också! TJOHOO! Först ska jag mest plugga och fixa vidare med mitt projekt men sedan, på tisdag, så drar jag vidare till fjälls. Ska bara åka en massa skoter och snowboard och dricka öl och se på Lost och Ghost Whisperer och gå runt i skogen för mig själv. Det kommer bli så himla roligt att komma iväg från Sundsvall och ALNÖ ett tag. Men bara ett litet tag, för sedan vill jag tillbaka igen. Såklart!
     Jag hoppas på att kunna jobba lite i helgen också, skulle vara skönt. Det är faktiskt lite avslappnande och så latar man inte bort hela morgonen (jag skulle aldrig kunna sova bort en morgon, det vet nog alla, men lata bort dom är jag bra på). 
     Och imorgon ska jag shoppa och ha tjejdag med mamma, mormor och syster. Så roligt! Jag har faktiskt längtat till det hela veckan!  

Nu jävlar har jag ordbajsat färdigt!
I'm sorry, har man tråkigt så har man, right?

Hej  hej  hej 

Jag måste bara säga..

.. att idag kommer nog bli en bra dag!

Rot and burn

Västermalm, may you rot and burn in hell.
May your walls fall and may I live to tell.
May all the world forget you ever stood.
And may all the world regret you did no good.

www.streetartsundsvall.blogg.se

Nu tar alla och kikar förbi på denna blogg: http://streetartsundsvall.blogg.se/

Stötta gatukonsten i Sundsvall!

Sandra - Dagbladet

image240

Fredag 2008-02-22

Idag var Evelyn och jag med i Dagbladet! Jag kanske lägger upp en scannad bild av det imorgon. MOHAHAHHAHHA!

Hohohooo!

Hej hej hej!

Ja vad fan ska man skriva idag då, jag har ju inte gjort något speciellt alls. Arbetat med min projekt fördjupning om färglära, inredning och hur man målar tak, golv, väggar, luckor och så. Till fördjupningsarbetet satte jag också ihop några färgbilder av foton jag tagit, så man får den rätta känslan av varje färg. Ser rätt härligt ut om man ser alla på en gång.

image231


image232


image234


image235


image236


image239


image238


image237
Senaste nytt

Låt se, vad har hänt?
 
  • Idag stannade busschauffören på en hållplats på norra Alnö, klev ur bussen, hämtade en pantflaska och gick sedan in i bussen igen och körde iväg.


  • Jag yrade runt på Noliamässan en stund, var väl inte så kul, mest en massa jobbiga människor som man helst bara vill slå. Pablo Roberto var där och hade en väldigt självupptagen föreläsning med tråkiga skämt.

  • Och just fan! Evelyn och jag blev stoppade på stan av två kvinnor från Dagbladet. Dom ville göra ett stilrepotage. Haha! Så håll utkik i Dagbladet framöver nu, så får ni se två coola tjejer som berättar om allt dom har på sig och lite till!

Skivbeställning

Dagen nådde sin topp då jag beställde två skivor på Ginza, super! Det ska bli härligt mycket country framöver nu!

Johnny Cash and June Carter - Carryin'On with
Johnny Cash - The Mercury Yearsimage229


image230

Suveränt!
Balklänning

Yeey!! Jag har hittat en balklänning! Helt utan att söka fann jag en! Min plan var nämligen att låna en av Amanda så jag slapp lägga ut pengar på en, men så sprang jag runt idag, och hittade den perfekta! Tack och bock!

Men ni får inte se någon bild på den än, det får bli en bild från balen den 17:e maj (tror jag att det var).

Tjooohooo!

Fredagens studentfest

Ja det var ett satans håll i gång den kvällen! Haha, ja det må jag säga, så himla kul! Startade upp med förfest hos min sötis pötis bror, han lovade att jag fick ta med mig mina estetar vänner dit, och såklart hade han sina vänner där också, hur som helst så blev det en super bra förfest med drinkar, whiskey, kaffe, tändstickstrix och country! Där talar vi om fullträff!

Man drog lite bugg och en sväng om innan vi fortsatte mot stan.
Träffade mycket folk från gamla klassen och framförallt från es! Vi dansade på högtalaren hela kvällen, och låt oss hoppas att ingen har bilder på det!

Tack alla vänner för en hej dundrande kväll!

Get Rhythm!!

Come on GET RHYTHM!!
Ikväll är det fest! Utgång, sprit och jäkelskap och tro det eller ej Amanda jag är in shape!
Som bara den! Jag tror att det kommer bli en hej dundrande satans bra kväll! 
För jag ska ta studenten, ja för jag ska ta studenten! Sen ska jag bli drifttekniker eller nåt!

Hej med er för nu skall här städas, projektas, CV skrivas, planeras och snickras!

Johnny Cash - självbiografi

I julas så fick jag en bok av min broder, och när jag får en bok av min bror då är det en speciell bok. Då har han tänkt till. Och nå fan hade han gjort det alltid, han köpte inte första bästa grej på ICA inte, utan han beställde Johnny Cashs självbiografi och slog in till mig. Kommer aldrig kunna tacka honom nog. Jag kan på heder och samvete säga att det är den BÄSTA och mest FANTASTISKA bok jag någonsin läst. Har bara en snutt kvar på den nu, jag vill inte att den ska ta slut! JAg kommer läsa den om och om och om igen! Men jag tror att jag kommer köpa den engelska versionen också, man vill ju läsa det som han verkligen skrev, en översättning kan aldrig bli lika bra. Tyvärr. Så jag kommer skicka efter den på english så fort jag få chansen!

Tack gode Gud (eller nåt) att han skrev denna bok innan han åter blev till jord.

image224

Valentine's Day

Jag har aldrig riktigt gillat den såkallade Alla Hjärtans Dag, reklam trick, USCHA OCH BLÄ! 
Man kan mysa alla dagar med den man gillar. 

Men i alla fall.. PUSS på dig!

(jag tänker inte lägga in en bild på något fånigt hjärta)

Hahahaha!

Hahahahah!
Så jävla skrattretande! 
Hahhahahahahaha! 
Jag tror jag döööör!
 HAHAHAHAHAH!
 Hur fan tänker man?
Hahahahhaha!
Ja herrejävlar..
HAHAHAHHA!
Så satans fånigt!
Hahahahahahah!
Bläääää!

Haha

Alla kanske har länkat till denna, men han är ju jävligt söt och jävligt rolig, så jag måste bli en i mängden som beundrar honom.


Tjottapålle

Hej, hej, hej, trött, trött, trött.
Underbar helg, bara mys och skoj. Äntligen fick jag chans att bara göra vad jag ville en helg, även om en hel dag gick till mitt projektarbete. Men känns skönt att vara i rätt fas med det nu, hann ikapp lite. Puhh..
Men imorgon är det back to school igen. Sucka. Fast på Fredag blir det fest hos min broder så det är i alla fall något att se fram emot!

Jag skulle hämta min bil hos Nicklas idag, den hade stått där över helgen. Min kära lilla Atoz hade ett problem bara. Den var is. Det gick inte att öppna dörren på förarsidan och vindrutan hade en centimeter is på sig. Det var bara att kalla på hjälp.

- Help me!
(Anders, Nicklas vän kommer springandes)
- Haha, vad har nu hänt?
- Sten frusen!


Min bror och Anders kämpade med att få upp dörren, utan att lyckas, och efter mycket möda fick dom bort lite av isen på rutan. Hahha, kul var det! Dom kämpade och jag stod bredvid och lallade. Jag fick hoppa in på passagerar sidan och rullade hemåt. 
Tur att man känner så bra karlar som är kapabla att hjälpa till när det krisar sig. Då duger inga småglin heller.
Tusen tack boys!

Nu ska ni få se på fan

Idag åkar man vidare till fjälls för att komma dit och inte ha tid med något annat än skolarbete. Projektet i all ära men det tar en jävla tid. Så med mobilen proppad till bristningsgränsen med Cash låtar känner jag mig redo. Och när jag ändå talar om projektet, så ska jag nu ladda upp de lovade projektbilderna på skohyllorna.

image221

Och så denna:

image222

Och igår målade jag en snabb liten tavla (eller ja.. 40 x 40 cm). Johnny Cash at San Quentin. Väldigt ovanligt av mig att måla en "slarvig" tavla. Jag är detaljfreak ut i fingerspetsarna, men jag kände för att gå lös igår. Kändes skönt!

image223

Haha, jag vet itne snygg alls, men jag tror att jag ska rama in den ändå.

Men då säger jag tjing tjing då, så återkommer jag på måndag. Kanske om jag har lite tur kan jag låna pappas laptop och skriva ett par rader i helgen. Det kommer jag nog att göra vid närmare eftertanke. Nu ska jag sy så hej på er!A little change

Kände bara för det!

Daddy sang bass

Daddy sang bass,
Mama sang tenor.
Me and little brother would join right in there.

Vad skulle man ha gjort en mörk februari morgon utan Johnny Cash? 


He..

..Turned the water into wine.

Hej hej kyla

Var nyss ut en sväng, blä så kallt.. Men det är då man kryper ner under ett varmt duntäcke, radar upp med minst fem kuddar, ser till att magen är varm av den nydruckna varma oboyen, att tänderna är borstade och.. Att man har historia papper att läsa. Oh dude!

FLICKOR vi måste boka resa nu! Jag vill ifrån Sverige och den jävla kylan, även om det nästan är sommar då vi åker, men ändå..

Oh jeesus pappa fyllar fan år till helgen. Har funderat på att köpa en spagetti burk i glas och med glasfärg skriva:

"Jag tycker om dig pappa och i denna kan du ha spagetti"

Vad tror ni?

image219

Det är en himla tur att Johnny och June kan värma mig om vintern med deras underbara musik.

Sweet, så underbart!

Äntligen har jag pratat med Lollo och tagit bort min matte! YEEEYYY!! Nu ska det allt bli bättre med Samhället, Historian, Kultur och kontanalysen, Religionen, Litterära Gestaltningen och projektet. En så underbar lättnad! Jag pratade också med henne om mina framtidsplaner och hon höll verkligen med om att jag skulle bli målare, så snäll som hon är (en riktig liten ängel) ska hon kolla upp vad det finns för alternativ för mig att bli hantverkare på heltid! Nice, nice, nice! Allt är så bra just nu! Och Paradisbadet imorgon! Kan det bli bättre?

SMILE FOR LIFE!

Nu ska jag poppa John Fogerty och färga ögonbrynen. Tjohej

RSS 2.0