DANS!

Ikväll är det dans på Bergsåkers Folkets hus. Och naturligtvis ska jag dit! Synd bara att inte bror kunde följa med, han är riktigt duktig på bugg! Men, men han skulle till Bollnäs så, jag får sno åt mig några andra killar. Kanske en dubbel-bugg? Vore kul!
Ikväll är det Svänzons (jag vet hur det låter!) som spelar, ska bli jättekul att dansa till livemusik! Denna "ungdomsdans" kommer att övervakas av P4 Dans och sändas söndag 9 november klockan 19.30-21.00.

Den 20:e maj ska Black Jack spela på bergsåker, det kommer att bli ÄNNU roligare! Jag förstår inte varför inga ungdomar (i princip) uppskattar dans? Eller förresten, jag skiter i vilket. Hej och hå!

BOOOGIE-WOOOGIE!!

DET ÄR...

... SNÖ UTE!

Som man har längtat!


Det har ju hänt så mycket!

Jag vet knappt var jag ska börja! Skolan rullar på, och vi gör en massa roliga saker, eller gjorde, nu är verkstan slut för några veckor framöver.. Buhu.. Men jag anar att ingen är intresserad av vad vi gjorde, så jag skippar det. Och det betyder egentligen att jag inte har så mycket nytt att berätta då.. Hmm.. Sant.

Men jag kan avslöja att jag har gått Hjärt- och lungräddningskurs!


Och jag har faktiskt tagit CERTIFIKAT för Heta Arbeten! Den ni! 

Snart kan man gå lös riktigt!

Vad kan jag mer säga? Hela helgen har jag haft lite hemlisar för mig, kanske att ni får veta vad någon gång i vår, om allt går som planerat. Men allt går ju inte alltid som man planerar, men jag hoppas verkligena att detta kommer gå vägen! Som en fortsättning på något jag drog igång smått en härlig höstdag.  

URSÄKTA!

... att jag har varit otroligt TRÖG BLOGGAD! Det är full rulle, det kommer en uppdatering, jag LOVAR!

Mer provning av ljus!

När jag kom hem idag så tog jag mig tid att prova lite mer ljusförhållanden vad det gäller fotografering. Det är svårt, men jag provar mig vidare!Swipe Your Fingers
HideGet Over


--
Sandra Engberg
Nikon D60
AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mmSwipe?

Jag skulle döpa en bild på deviantART.com och kollade då upp den exakta betydelsen av ordet "Swipe" på översättningssidan Lexin. Detta är en del av resultatet:Inte vet jag, men lite dramatisk mening att ta med på en översättningshemsida. Kunde det inte ha räckt med en matta eller en karl?

Ljusförhållanden

Jag vet att ljuset inte är bra, men idag har jag lagt ner timtal på att förstå mig på ljus och inställningar för bra ljus vid plåtning. Detta var det första ljusförhållandet jag provade, fungerade inte bra, men jag tänkte att jag skulle lägga upp bilden ändå så man ser skillnad sedan om jag lägger upp fler. Jag gillar den lite ruffiga stilen, men ljuset som jag använde mig av vid det här tillfället var alldeles för okontrollerbart. Därav den vita frätningen. Vi får se vad som händer på nästa bild! 
     Det är klurigt, det där med ljus, inte för mycket, inte för lite, inte för mycket skugga, inte för lite, blixt eller lampa? Ska man utgå från dagsljus eller ett kolsvart rum med lampor. Det tar tid att klura på.
     Tro på fan, använde mitt standardobjektiv, 18-55, deet var länge sedan.
Queen Of Pearls


--
Sandra Engberg
Nikon D60
AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mmKonica T4

Jajamen, nu har Sandra hittat nya saker att leka med. Denna gång en Konica T4, en analog systemkamera.
'


Tillbehören till den är:
Konica Hexanon AR 50mm skylightfilter.
Sigma 70-210 mm skylighfilter.
Expert 300 mm
Blixt Sunpak auto 244D
Väska (magic box, hahaaha)

Jag är så nöjd, för jag prutade nämligen på den också, hela 200:- så kittet kostade mig bara 600:-

Nu återstår det att se om den fungerar..

RSS 2.0