Sjukstuga

Nu sitter jag hemma med ett jordglobshuvud och någon jävel tycks slå med en slägga i min mage ideligen. Kom igen, sluta. Jag vill bli frisk!

Tessans konfirmation

I helgen som var tog min syster och konfirmerade sig. Duktiga syster. Inte bara duktig för att du konfirmerade dig och läste högt i kyrkan, utan även för att du släpade din syster till kyrkan. Jag har nog inte varit där sedan jag själv konfirmerade mig. Och sällan har jag svurit så mycket i kyrkan heller. Vilka fasoner jag dragit på mig! Att svära har tydligen blivit en del av mitt vardagsspråk.

Här kommer i vilket fall som helst lite bilder från denna fantastiska söndag. Och grattis syster (eller vad man säger)!

(Det blir mycket svartvita bilder för tillfället, jag provar lite nya grejer i Photoshop djungeln)


Skiss av stallet

Denna morgon gjorde jag en riktig skiss av stallet, så som jag tänker snickra det. Detta är en av boxarna, för dem som inte vet hur det ser ut där så står den andra boxen intill denna med ca en meters mellanrum. När jag kommer hem imorgon skall jag mocka ut fårbädden och sätta igång. Jag gillar att fixa och trixa!Illustrator CS4

Vad tror du mamma?


Jag gillar cirkus

Igår var jag och Lina och såg på Cirkus Brazil Jack på Sävstaås IP. Jag pratade om det hela dagen, vilket gör mig till en lite halvdålig projektledare, jag tröttade ut alla öron som orkade lyssna och föreställningen var precis lika fantastisk som jag föreställt mig. Okej cirkusarbetarna kunde ju ha fått dragit på mungiporna någon gång. Men man kan ju inte begära allt.

Jag tänker inte gå igenom programmet bit för bit, jag tycker att ni ska gå och se själva!
Men några bilder tänker jag allt bjuda på!Ta och kolla upp när de kommer till din stad!


Funderingar om stall

Jag tänker renovera stallet hemma på gården. Det kommer nog att bli sommarens projekt. Det är gammalt, charmigt, timmrat, ingått, slitet och alldeles underbart. Förra året, eller var det året innan, så gjorde jag iordning där så att fåren fick det lite snyggare och mer praktiskt, men denna gången blir det för hästhållning. Två pållar går det in där. Kan nog bli intressant för framtiden. Och någonting måste man pyssla med, annars faller man lätt på latsidan.  

En perfekt present

Ibland får man perfekta presenter. Lina gav mig en sådan. Till min födelsedag fick jag en bok med namnet: Great Fashion Design of the Fifties.

Underbar bok med underbart mode. Tack!Bild: Google


Cirkus Brazil Jack

Jag älskar stämningen.
Ljuset.
Doften.
Spänningen.
Skratten. 
Färgerna. 

Måndag kl.19.00 smäller det. Cirkus Brazil Jack i Bollnäs. Och jag och Lina har plats allra längst fram vid ringen. 

 

Här kommer en cykel

Som jag har gjort i Illustrator.
Idag har jag gjort cirka en miljon olika blå motiv. 

 

Har du två sidor?Modell: Lina

Nikon D60 - skolans fotostudio


Rockabilly

Jag älskar rockabilly. Igår var jag, brorsan och ett gäng till på rockabilly kväll på Gärde i Sundsvall. Det var livemusik, folk i rockabillykläder, öl, bilar och dans.
Jag har aldrig dansat så mycket på en kväll, mina fötter värker! Ingen i hela lokalen kan ha missat mina underkläder för kjolen svängde som aldrig förr. Det är tider det.  

Massor av fina killar var det där också. Nu kanske jag låter som en tonåring, haha. Men jag gillar killar i rockabilly och 50´s kläder. Dom blir så stiliga då. Se bara på bilden:Bild från Google.


Mad Men

Den fantastiska serien Mad Men kan jag bara inte hålla tassarna borta ifrån. Den är vacker, grym, ärlig och otroligt fin. Det är 50-tal, det är reklambyrå, romantik, kläder, håruppsättningar och bilar. En serie precis i min smak.

Nu finns fyra av karaktärerna som barbiedockor också. Synd bara att Joan (längst till vänster) har tappat de fina kvinnliga formerna som hon har i serien. Men alla barbiedockor är väl stöpta i samma form.


Present och sollapare

7:e majs finaste present kom från mamma och pappa och såg ut som följer:
Den mysigaste presenten var biokvällen med lillasyster Theres.


Jag skall passa på att tacka för alla grattis sms från nära och kära och vänner och bekanta!


Och jag avslutar med en bild på Wille Boy som större delen av dagen lapade sol.En speciell plats

Någonstans i hjärtat har man lite extra utrymme för speciella små saker. En plats som bara det extra-extra får komma in till och slå rot. Idag bröts dörren upp till min lilla extra vrå, och in i hjärtat kröp denna låt med The Ark. Dörren har varit stängd i så många år att jag inte trodde att det rymdes något mer där. Otroligt.

Have You Ever Heard a Song.

Skinny

Miss Skinny. Jo.Illustrator CS4


Snygga Coca Cola

Jag har funnit en Coca Cola reklam som är oemotståndligt rar. Riktigt rysligt snyggt.
Bild: Google


RSS 2.0