Vad händer om man söker..

.. på "The Baseballs" på google?Mehe.
Ja, alltså det är bilden som syrran och jag tog. Den som är lite större än alla andra.


Jag kan bara inte

..vara normal på bild.
Med många järn i elden

Haha, så fyndig rubrik!

Kanske måste jag förklara mig. Vi har nämligen en gammal smedja på gården. Med betoning på gammal. Stor betoning. Hur som helst så har mina farföräldrar tänkt riva den, för den var inte skön för ögat direkt. Sne och krokig åt alla håll, rutten och jävlig. Men jag är rätt jävlig jag med. Och tjurig som fan. Och inte ville jag att den skulle rivas! För det första kan man inte förstöra en smedja, för hur många finns det kvar egentligen? Ca inga. Och för det andra så vill jag ju själv smida. Så har det ju alltid varit på det gamla gårdarna, man gör sina egna gångjärn, haspar, krokar och beslag. Men var leder då det hela?

Tja, så här ser det ut just nu:Den är på uppgång! Ny spöning på framsidan, nya portar och ett alldeles nytt fönster!
Mmm, detta är godis för själen. Jag kan nu i lugn och ro tända ässjan och smida vad helst jag vill.

Jag måste nog avrunda detta inlägg med en liten ursäkt till mina farföräldrar för allt mitt tjat (fast jag skulle aldrig ångra det, heh).

Sedan måste jag också säga: Tänk om farmors far skulle ha sett detta. Han skulle ha blivit rörd ända in i hjärtegropen.


Med häst på Bolleberget

Igår red vi en riktig skogstur ända upp på Bollebergets topp! Och oj vilken utsikt! Jag kunde nästan se hur långt som helst! Sedan tog vi en genväg genom skogen ner, vilket slutade med att jag gav Pajaz tyglarna så han fick hjälpa oss att hitta hem, vilket inte var något problem, han är klok Pajaz.

Idag är det ont i ben och rygg, men det känns bra, för jag har verkligen längtat efter att få sitta på hästryggen igen!

¨

Det är riktigt roligt att ta upp ett intresse som man aldrig riktigt lagt ner. Jag måste uppmana er alla att göra det! Har ni lagt något på hyllan som ni ändå gärna vill göra? GÖR DET NU!


Rutiga ridbyxor

Äntligen är tiden inne för mina rutiga ridbyxor att bli använda! Igår var jag och Ida nämligen ute på en tur. Jag red Pajaz och Ida red Slizer. Nu är jag helt säker på att jag måste skaffa en kuse!

Kanske får ni se bilder imorgon, för då ska vi ta en tur till! Hohoho!

Till Theres:

Jag har hittat ett klipp (japp, ungefär två gånger om året går även jag ut på youtube) som jag tror passar dig systeryster. Det snackas om både karuseller och konserten i Sundsvall.

Have fun!
Men Sandra, vad fan gör du?

Ja vad är det jag håller på med hela tiden? Varför är du upptagen hela tiden? Och sur och vresig?

Det finns ett svar, faktiskt. Bokomslag. 10 st, för att vara helt ärlig. Och imorgon bitti skall de lämnas in till skolan. Och jag kan återgå till ett normalhektiskt liv.

Jag ber om ursäkt till alla som drabbats av min stress.
Three of her

Nu skall jag bjuda på ett foto jag tagit på Lina i skolans fotostudio. Det togs förra terminen, men först nu använde jag det, jag har nämligen en bildbank varifrån jag hämtar foton när jag vill prova på saker i olika program. Denna gång blev det en bild till Photoshop.Klicka här för att se den i större format:
Den som vill se vilt

Ja, den som vill se lite vilt kan ju komma hem till oss på Stolpås. Igår när vi var ner på åkrarna såg vi följande:

5 st harar
1 älg + 1 kalv
Och inte mindre än 9 st rådjur

Välkomna!(Bild: google)


RSS 2.0