Nyårsafton - i stallet

Idag har det städats i stallet, så nu är både jag, hästarna, fåren och katterna nöjda! Sedan tog jag med Ludde på en fototur, och till hjälp hade jag syster som höll honom så fint.
God jul från oss!

Taylor Swift

Taylor Swift och Carrie Underwood är två av mina favorit artister. Country slår all annan musik, så är det bara!

Satt och petade med en bild på Taylor Swift i Photoshop medan jag pluggade idag, PS innehåller så mycket att man lär sig nya trix varje gång man öppnar det, finns inget bättre tidsfördriv på en dator än att utforska detta program!

Efter:Före:


Tömkörning med Ludde!

I helgen blev det tömkörning med Loud'n'Clear. Jag skulle bege mig till sommarhagen och sommarlagårn, då jag var på jakt efter ett par skacklar till hästen min och då hängde Sofia och Ludde med. Han var toppen duktig, väldigt känslig i munnen och är säkert en riktigt bra körhäst! Nu gäller det bara att hitta en vagn/släde i hans storlek.
Gubbeluring

Här är han, Crown Sedge, Gubbeluringen af Stolpås. Min trogna gamla häst, med en precis lika tjurig hjärna som jag själv. Det är nog därför vi passar så bra ihop!Skogstur med Wille

Idag tog jag och hunn min en tur i skogen, vi skulle egentligen hämta adventsgranar men passade då på att fota lite också!
Faktum är att Wille är en fin modell för foto, när han väl sitter still. Han blir nästan alltid fin!

Sedan såg han en hare och sprang iväg.


RSS 2.0