Amerikaner + svenska

Jag brukar inte lägga upp speciellt mycket klipp, och egentligen tycker jag att Youtube är mest irriterande, men ibland kommer man över klipp som faktiskt är sevärda, som detta!

Alexander Skarsgård är med i en amerikansk talkshow, och ja... Inte visste jag att han var rolig! Ta en titt vet ja!Racing på travbanan!

Det är sån tur att det finns ett travspår vid gården nu när jag insett hur jäkla kul det är att köra! Hästen min är dessutom en pärla, nog kan han springa fort alltid, men bara om man vill!

På bilden står han och mumsar i sig lite extra hö innan träning. Det tog fyra varv i halvsnabb trav innan svetten bröt igenom. Kul att se en förbättring i konditionen!

Till vintern blir det träning med släde, vi får se hur det går! Ett plus är iaf att lokselen kommer att passa finare till en släde än en rockard, men man kan ju inte ha allt nytt och fint, ibland får man nöja sig med gamla grejer!Välkommen till gården Ludde!

Lillys första ponny Ludde har nu anlänt till gården, en liten lurvig shettis som är under metern hög. Det ska bli så spännande att se Lilly skumpa runt på honom! Dessutom är han inkörd, så nu blir det tävling mellan hästarna af Stolpås!


Häst, katt och fårstall!

Här snickras och fixas det så att man styper i säng på kvällarna! Men nu börjar fårhuset äntligen bli klart, det är bara lite extra lampor som saknas, men som har inhandlats.

Så här ser det ut, Arrak sitter på spänn utanför eftersom kattungarna gillar att busa inne hos fåren!

 

Hos hästen och baggarna har jag gjort lite julmysigt med ljusslinga också, perfekt som nattbelysning!

 
 

Ja, snart är det jul igen! Äntligen!


Kött och plastDet är så mysigt att ha en häst att skrutta runt på. Jag ångrar inte en gång att jag köpte honom. Idag skall han få sällskap i hagen av tackorna, igår gick nämligen lammen till slakt och nu kommer tackorna hem för att mötas upp av baggen Kåre. I år har vi planerat att släppa baggen tidigare så lammen kommer redan i april. Hoppas du gör ditt jobb väl Kåre!

Men på gården finns inte bara djur av kött och blod utan även plastdjur som Lilly brukar leka med när hundarna tröttnat på att bli jagade.

 

 


RSS 2.0