Don't bring flowers after I'm dead

Don't bring flowers after I'm dead.
Save your givings for the living instead.Cracks

Nu har jag ett superfint filmtips på gång, filmen heter Cracks och är så härligt filmad att det nästan är läskigt! Så väldigt, väldigt snyggt! Utspelar sig i 1930-talets England på en flickskola. Äh, ni behöver inte veta mer än så.

Se den! Se den nu på youtube:


Många bäckar små

Många bäckar små som tillslut blir ett stall. Så är det. Jag snickrar, borrar, målar, putsar, kalkar, sopar, vattnar, spikar, skruvar, river, bygger och skrubbar.

Nyfikna?
 
Tja, ni får väl en liten tjuvkik:Trappan upp till hövinden, foderlådan och mina agilityhinder. Här skymtas också kotavlorna som är sedan mjölkkornas tid och Willes karraburk.

Min Sandra-special-sadelbock-multi-function.
Fortsättning följer!
(för ännu har ni inte kommit längre än till sadelkammaren)

 

 


Tänk att ha ett westernstall

Ja, tänk så mysigt att strutta omkring i denna miljö:


Mysrysare!

Alla som vill ha lite mys och lite rys i tillvaron skall ta och hålla utkik efter Mysrysar-serien som nästan alltid finns att köpa på second hand för bara någon krona, dessutom finns det ta mig tusan hur många olika titlar som helst! En mysrysare innehåller allt! Alltså mys och rys, och korta är dom, tar bara en dag, max två att läsa ut! Så varför inte ta och bränna av ett gäng på en gång?
Far och köp ett gäng eller kom hem till mig och låna!


Vilken musiksommar

Här kommer ett exempel på skön svensk rockabilly. Japp, naturligtvis är det Jack Baymoore! Njut pojkar och flickor, bara njut!


The Baseballs in Sundsvall - Sweden

The Baseballs are better then Roxette.
They should never stop playing the rock'n'roll.

För den riktiga rockabilly fifties rock'n'rollen är mycket mer sällsynt än jag vill att den ska vara. Det är för få som inser hur jävla underbart det är med lite höftswing, ståbas och brinnande pianon!

En massa humor, en massa svängiga låtar, lite oskyldigt flirtande, svettiga människor och ett brinnande piano, faktorer som måste finnas med för en suverän fiftiesspelning.


The Baseballs 00

The Baseballs 01

The Baseballs 02

 

The-Baseballs-03

The Baseballs 04

The Baseballs 05

The Baseballs 06

The Baseballs 07

The Baseballs 08

The Baseballs 09

The Baseballs 10

The Baseballs 11

The Baseballs 12

The Baseballs 13


En sak till, Roxette var inte särskilt bra. Alls.


Tredje inlägget i rad!

Jajamen, här kommer det tredje inlägget om Basebollarna! Ikväll smäller det med dunder och brak när tyskarna kommer till vårat lilla Sundsvall. Synd bara att fokus ligger på Roxette, vilket gör att hela fifties känslan kommer i kläm där med Maries bleka och korta frilla och Gessles dåliga engelska. Jag hade hellre sett The Baseballs för sig och Roxette för sig. För båda är ju super, men publiken.. Herregud PUBLIKEN! Hur många hängivna Roxette fans kommer att kliva upp och dansa fifties till Baseballs? Suck, jag och syrran antagligen. Men jag hoppas på fler!


Sandra ska se The Baseballs!

Jag blev så avundsjuk när Ulla skulle få gå och se Baseballs så jag började tjata på varenda levande själ jag känner för att höra om de ville med! Men det verkade stendött till plötsligt min lillasyster säger "jag kan gå!". Då säger jag: Det kostar 550 spänn.. Då säger hon: Tja, jag får väl försöka! Då säger jag:

YEES!

Man ska se det man vill se, man vet aldrig om man får chansen igen. Sedan får jag ju också se Roxette, vilket blir ett plus i kanten!

Här har ni en till video med Basebollarna Sam, Basti och Grävaren (Digger):


The Baseballs

Ett band som har tillkommit i min skivsamling. Ett tyskt rockabilly band som ta mig fan är suveräna! De kommer till Sundsvall nästa helg om jag inte har helt fel. Jag vill verkligen dit!Lyssna på deras cover av Hot n Cold. NU!


RSS 2.0