Hur jag ser min syster

Theres har en skoluppgift där hon ska skriva om sig själv till en ny lärare. Och vill då veta hur jag ser henne, vad jag tycker om henne. Så här kommer det:

Theres är ett ibland tjurigt modelejon med ett skratt som smittar av sig på den suraste surkarten. Det är en person som man är halv utan och också en person som är galen i Green Day. Hon gillar att ha ordning i oredan och skulle skratta nå djuriskt om hon skulle höra Arraks snarknigar just nu. Hon är en liten rocker som har det rätta gunget för dans och hon är utomordentligt bra på att läsa tungböcker som typ Stephen Kings. Med sitt yviga hår cyklar hon runt runt runt på samma ö som jag också cyklade runt runt runt då jag var 14 år. Hon är en poppis tjej som har allt framför sig. Det är bara att grabba och ta tjejen! (inge snusk!)Love Systeryster Sandra

Vägen hem från gårdsjön


Nikon D60 - Sigma 70 - 300 mmEn snutt ljung

Också från Gårdsjön, sommaren som var.
Nikon D60 - 70 - 300 mm


Vass

En bild från Gårdsjön, sedan i sommras, denna under bara sommar som nu gått oss förbi.
Nikon D60 - Sigma 70 - 300 mm


Det är en kylig morgon

Jag har precis klivit upp och Arrak ligger på balkongen och tjuvkikar på katter, ser ju tokmysigt ut. Men det är en kall morgon, det blåser och är mulet. Toppenfin första dag i skolan, nej. Jag ska ta på mig lite mer kläder strax och ta vovven på promenad. Igårkväll var vi ute och gick i en och en halv timme, med andra ord så gick vi runt hela Bollnäs. Toppen.


This is itDet får räcka för idag!


När man är ensam

Då kan man:

 - Ta en promenad
 - Lyssna på radio, och verkligen lyssna på radion
 - Se på Sex And The City
 - Gå runt i underkläder när man vill
 - Ta långa bad
 - Baka tills man får besök
 - Gråta några tårar och sakna sina käraste
 - Skratta åt hur himla patetisk man är som skriver en sån här lista
 - Se på kärleksfilmer
 - Gå på Ica och köpa saker
 - Kolla ut genom fönstret och drömma sig bort bland molnen
 - Planera vad man ska ha på sig för kläder kommande veckan
 - Googla efter second hand butiker i närområdet
 - Photoshoppa gamla bilder och ta nya

Har ni några fler förslag?

Liar liar

Hah, nu hade man kunna tro att jag pratade om killar, men nej (vilket påhopp va?). Jag pratar om mig själv. Jag lovade bilder på lägenheten till igår, men dom kommer inte förrän ikväll. Förlåt, liar liar på mig!

 

Från förr

Jag var yngre, men jag försökte. Att försöka är någonstans alltid det viktigaste. Jag gjorde mycket innan jag började att blogga, och jag försöker nu att komma ikapp med att visa er.Syster är modellen.


Robert Broberg

Jag har bestämt mig, jag vill se Robert Broberg när han kommer till Sundsvall (i oktober, va?). Han är nästan för rolig, precis som jag gillar dom, komikerna alltså.


En såndär Bollnäs morgon

Jag sitter nu vid mitt Internet som borde vara ca trehundra gånger snabbare, men vem klagar? Inte jag. Än. Idag ska jag leta reda på Erikshjälpen här i Bollnäs. Jag vet att den finns någonstans. Kanske är det ändå bäst om man googlar sig fram till vart. Heh.
     Vädret är underbart faktiskt, dock regnade det igår (när vi skulle flytta in möblerna, självklart). Det ska blir roligt att visa er lägenheten senare. Men jag har funderat under natten och jag ska nog möblera om lite.

Hur som helst så satt jag precis och kollade igenom bilderna som ligger på den här datorn, och jag hittade en jag inte sett på länge nu, håll i hatten Evelyn och AmandaMinns ni? Det gör jag.
För dom som inte vet så var det på vernissagen av en i utställning vi hade på Länsmuseét i Härnösand. Det var spännande nytt och helt otrolgt roligt. Jag saknar hela ES klassen.


Jag är flyttad på!

Jag är nu Bollnäs bo. Underligt va? Jag vet inte vad jag ska tycka och tänka än riktigt, men lägenheten är hur fin som helst. Ett gammalt hus, men fina lägenheter. Jag har till och med ett kök! Trodde först att jag skulle få en kokplatta på golvet (typ) men inte det! Ni ska få se imorgon, nu måste jag gå och packa upp alla lådor och min helt underbara gungstol från 50-talet. Den är klädd i ett rött slitet tyg och har en urgo nackkudde som helst glider ner på ryggen, jo imorgon får ni se. 

 

En ensam lunch

Och det var inte alls så deprimerande som det kanske lät. Totalt tvärt om.

Jag stressade och sprang runt och målade och städade och packade och sen tänkte jag: Nej. Never. Ever. Jag vill inte stressa. Jag tog ett djupt andetag. Vände på klacken och gick till hallen. Jag tog på mig min läckraste kappa, min snyggaste sjal och mina finaste pumps, satte mig i min urtjusiga (?) bil och åkte till Maxi och gick in på caféet. Jag gick fram till kassan och köpte den godaste Havslandgången dom hade. Satte mig tillrätta vid ett fönsterbord och bara njöt av mitt eget lugn när alla andra sprang runt omkring mig, så som folk bara kan springa på stormarknader. Jag hade ingen att prata med. För en gångs skull var det bara jag själv, med mig själv, helt själv.

Var inte rädd för ensamheten mina vänner. Uppskatta den.

En vind

Jag känner att det kommer en vind av förändring. Hoppas den för mig till något bra.


Jag målade denna igårkväll när jag såg på Män Som Hatar Kvinnor. Filmen var riktigt bra!


Hur går det till?

Man vaknar och har världens bästa planering, sedan sitter man och bloggar vid 18.00 rycket och har hunnit med en av tio punkter. Vad?

En ekorre

Vad roligt att ni gillade min Eco Living målning mina vänner! Jag kan avslöja att jag har en till miljöbild på gång..

Här kommer en ekorre bild från Järvsö Zoo (Järvzoo heter det egentligen va?). Jag ligger sjukt efter med alla bild redigeringar som jag skulle vilja hinna göra och visa här på bloggen, jag är verkligen snabbare på at fota än att sätta mig ner och redigera. Too bad.

Nikon D60 - Sigma 70-300

 

Eco Living

Jag ville bara påminna om miljön mina vänner.

Snabbskiss, akvarell, photoshopVintage är något jag, åtminstone, håller kärt.


Något gammalt

Jo jag tror det är dags att ta fram något gammalt igen, långt inifrån arkivet. Undangömt sedan länge. Men jag är modig. Någon gång i början av högstadiet, vill jag minnas (då när Christina Aguilera verkligen blev på tapeten).  

Bebis lukt

Att små barn kan lukta så gott, är det inte otroligt?

Fortsätt att repa dig Lilly så får du snart komma hem. Och då ska faster Sandra busas med dig på riktigt!

Mönster

Det går att hitta mönster och linjer i allt.


Jag tror att den mest givande bilduppgift jag gjort var "Skissboken" då jag gick på gymnasiet. Vi fick välja en bild och sedan göra egna målningar/skapelser utefter den. Tala om att inspirationen flödade. Och jag inser idag att jag kunde ha gjort så mycket mer.


---------------------------

Nikon D60 - Nikkor 18 - 55 mm

Kolmården station. En otroligt rolig dag. Sådär inspirerande och sådär "film-aktigt" klassisk att många säkerligen aldrig kommer att få uppleva den. En riktig Sandra-Evelyn dag. Och tro mig, hade ni som inte har vår humor upplevt den så hade ni säkert kastat bort den till den hög där alla lagomdagar hamnar.


Puuh, vilken pärs

Ikea är smidigt, det är lätt att förstå sig på, det är inte för varmt och det finns väl en eller två saker som faktiskt är rätt fina. Men Puuh, vilken pärs det är att handla mycket själv. Men nu har jag ett databord i alla fall! Och oj vad jag ska smycka det så det inte syns allt för mycket vart jga har köpt det!Litet och bra, och så kan jag dra det med mig både lite hit och dit!


Stolpås härbre

Som på många andra gårdar finns det ett härbre på vår gård. Det var gammalt och slitet. Det skrek efter både golv, innerväggar, riktigt tak och faluröd. Min farmor och farfar beslöt att göra ett ryck med det innan det skulle förfalla och vara borta för evigt. 
    Nu, efter många timmar och månader och till om med år så står härbret klart. Det blev en gäststuga! De flesta som bor på gården har hjälpt till på ena eller andra viset. Ni ska få se!Nytt tak, ny dörr, nya fönster. Faluröden är målad av mig. Innerväggar och golv. Tapeterna är ditsatta av en granne som hyr en lägenhet i ett av husen på gården. Fönstertavlan ovanför kistan har jag gjort. Motiven av eld är tagna på gården, men hur eller var, det förblir en hemlighet för alla utomstående. 


Farmor och min far på plats. Farmor har inrett det mesta med gamla möbler taget från bodarna runt om på gården. 

Övervåningen. Två likadana fåtöljer som tänkte slängas, togs istället reda på, den ena är omklädd för en tid sedan, den andra har en mer sliten look. Sängarna (och mycket av det andra snickeriarbetet på härbret) har gjorts av snickaren Sture, som är en god vän till oss alla på gården. Den lilla elcentralen till vänster på väggen är ditsatt av min farfar. Mönstren som är målade runt alla fönster och dörren är målade av mig.Utanför står baggen Jorm och väntar. Helst skulle han vilja följa med in, så som han har brukat gjort i min stuga, men inte denna gång. Nästa kanske. 

Tack för att ni tog er tid att kika in i vårat härbre! Och om ni har ett gamalt härbre själv, låt det inte förfalla!

 

Idag gillar jag

All gammal brodyr som finns på lakan, kuddfodral, gardiner, överkast och så vidare. Kan ni se mig i ögonen och lova att aldrig slänga något som är broderat? Något som någon har suttit i timtal med för att sprida en gnutta glädje?
Från en kudde liggandes på mor och fars säng. Skaparen vill jag minnas är min mormors mor.


Dagen efter

Jag ska lära er två saker idag, mina kära läsare:


Nummer 1:
Drick aldrig ikapp med någon

Nummer 2:
Alvedon hjälper inte alltid mot huvudvärk


35 min kvar

Sedan börjar festen/middagen/galajet, det är så fint i min utställnings bod nu att det man blir alldeles pirrig och till sig! Jag ska fota och visa er såklart. Och det är tavlor och fotografier i alla hörn och även andra små prylar. Det har dukats och gått an hela dagen men nu står snart maten på borden. Jag tycker mig höra att det var en bil som anlände på gårdsplanen nu, så jag får nog strax lov att gå dem till mötes! 

Ville bara berätta vad jag hittade på Erikshjälpen, det blev:

TV (med fjärr!) 155:-
Video (YES!! Och den fungerar!) 65:- 
Burkar 2:- /styck
Randig låda 10:-
Tyg 3:-
Pärmar 3:- /styck
Blus 32:-
Byrå och sminkbord i ett 156:-
Klänning till Lilly (retro style) 22:-

Jag önskar jag hade hunnit tagit en bild på alltsammans, men ni får en somrig bild från mammas trädgård istället.


 

Nikon D60, Sigma macro 1:1

Dagens köplista

Jag satt och fnulade och klurade på vad det är för små jox som jag mer behöver inför flytten. Det blev mycket hmm och mhhmm och ahha! innan den lilla listan blev klar. Den är kort, men effektiv!


- Låda till mina samlade inspirationspapper (bilder och texter jag kan ta fram om jag vill att idéerna ska börja flöda mer än vanligt, inte för att det behövs, egentligen

- En till låda till lite pyssel och knåp saker, så som tyger, band och garn.

- Burkar till pennor, penslar, knappar, nålar, stenar och allt annat.

- TV-bänk, gärna en äldre, sliten. Absolut inte från IKEA.

- Databord, det är en svår punkt, jag vill inte ha ett nytt, hellre ett gammalt slitet skrivbord från mitten av 1900. Men de är ju inte lika bekväma som dagens, tyvärr.

- Pärmar, måste hålla ordning på alla papper nu!Vi får väl se vad jag kommer hem med, en klänning kanske?


120 års galaj!

20 + 40 + 60 = 120


Om min matte fortfarane fungerar som den ska så är det precis så gammalt jag, moder och farmor fyller gemensamt detta år. Och det skall här firas!
    Det kommer att bli middag/fest/utställning/galaj/småchat denna eftermiddag/kväll. (vilket ordförråd jag har idag va?) Men först måste jag åka till Erikshjälpen i Timrå och handla lite små skruttsaker som blir nödvändiga när jag flyttat. Jag gillar Erikshjälpen, det är mysigt!

Det blir fler uppdateringar under dagen, för det kommer att bli en hel massa spring fram och tillbaka.

Ska bli kul att träffa släkt och vänner, bjuder här på en del av min släkt i en bild kallad Minnen:
Sista dagen

Jo det är sista dagen på jobbet idag, sedan börjar ju min pluggkarriär i Bollnäs. Håhå jaja!
    Riktigt spännande va?

Nu börjar jag att jobba om 16 minuter så hej och hå!

Kalla mig faster Sandra

För det är precis FASTER jag har blivit idag!
Som en skänk från ovan!


Faster, faster, låter lite oroväckande gammalt, men ack så kul! Lill tösen ska jag få träffa imorgon då det inte fanns någon möjlighet idag, hon var lite svag tösen och behövde lite värme. Men imorgon efter jobbet ska vi busa, Lilly och jag! 

Jag tänker inte lägga upp någon bild på henne förrän jag har pratat med min broder och Sofia och hört om det är okej. Det kanske inte är tusentals som läser denna blogg, men det är ett gäng tappra själar. Hur som helst är det inte upp till mig att bestämma. Jag hoppas ni förstår. Jo men det gör ni.

Jag svävar på moln.
Välkommen Lilly!Fotografi taget i Junsele denna sommar.
Nikon D60, Sigma 70-300.


Snälla värme..

.. kom tillbaka till mig! Jag ser nu ut genom fönstret och inser att denna dag kommer bli en riktig rugguggle dag. Jag längtar tillbaka till veckorna i Gårdsjön i somras. När man kunde bada i sjön sju gånger om dagen utan att frysa och sitta uppe till sent på kvällen med bara en filt som skydd mot myggen.
Fotografiet är taget i Gårdsjön, på badplatsen.
Nikon D60, Sigma 70-300.


Ge mig en VHS!

Jag satt här och tänkte, jag behöver en VHS när jag flyttar. Så jag börjar att fundera, har jag redan någon någonstans? Nej. Har mor och far någon? Nej. Finns det någon på netonnet? För dyrt. Men på blocket då? Ingen. VAD ÄR DET FÖR FEL? GE MIG EN VHS! 

Josephine IV

(Jag litar på att IV är fyra nu, har jag rätt? Haha)

Här kommer en till bild på Josephine där jag alltså står för illustrationerna!
Se och njut!Foto: Hanna Björkstedt Modell:Josephine/Powters
Makeochhår:Annelie Lindberg Styling:Camilla Henriksen
Illustratör:Sandra Engberg Ass:Peppe/Studio LjusspelMer från förr

Jag tror att när man går mot förändringstider så ser men mycket tillbaka på tiden innan och blir en aning nostalgisk. Åtminstone är jag sådan. Så här kommer ytterligare en skiss sedan många år tillbaka, haha det kanske lät som att bilden var från 50-talet nu men många år tillbaka för en 20-åring är väl ungefär 4 år tillbaka.

Skissen föreställer sångaren Carl Barat i bandet Dirty Pretty Things.
En bit Grekland

Denna morgon när jag inte börjar jobba förrän 9.00 så tog jag fram akvarellblocket en snabbis. Det blev en liten bit Grekland. Jag borde åka dit och se deras arkitektur och landskap med egna ögon, men det har inte blivit av än sålänge. Men helt klart en dröm som står högt på önskelistan av "Platser jag måste besöka".  


Livet, ni vet

Det är som ett stort pariserhjul.
Ena sekunden är man uppe och andra nere.
Och allt detta i ett sakta lunk framåt.Foto från Junselsdjurpark denna sommar.
Nikon D60, Sigma 70-300

På tal om förr

Jo, i förra inlägget så talade (skrev?) jag ju om tiden som varit. Och en tid som också har passerat är högstadiet, för min del då. När jag imorse satt och rotade runt i gamla mappar på datorn så fann jag en som hette "Mina verk", jo ni må tro att det klingade till i minnestarmen och när jag öppnade mappen fylldes jag av nostalgi! Så mycket arbeten från förr!
     Jag klickade mig runt en stund och kom fram till att jag inte kunde strunta i att dela med mig av denna tillbakablick!

Här kommer ett verk sedan högstadiet, det är min mor och fars hus som jag då är uppväxt i. Det var en skoluppgift, där tanken var att lära sig tvåpunktsperspektiv.Det var bättre förr?

Jo, åtminstone porträttfoto var bättre förr. Stilrenare, enklare, snyggare. Kontrasterna slår mot varandra och karaktären tar större form. Åtminstone tycker jag det.
     Jag hjälpte morfar att förstora ett porträtt av hans syster, och se bara vad vacker hon är på sitt porträtt. Jag tycker att det är otroligt att man kan fotografera och behålla människor på detta vis. Så som dom såg ut, en gång för länge sedan.
Vem nu än fotografen var, så gjorde han/hon ett fantastiskt jobb!

Jo, en räv var det

Kände för att skissa något snabbt, något enkelt, något svenskt och något snyggt. Och rävar är snygga, som bara den faktiskt. Även om de inte slår vargarna.
    Så i hela två minuter satt jag med denna bild.


På lördag bjuds det till fest på Stolpås-gården, ungefär som en släktträff, för alla ni som hänger med vet att jag fyllt 20, mor 40 och farmor 60. Vi kom fram till att det bästa stället att duka för alla 30 som kommer är i min utställningsbod. Och tro på tusan det, så fint som jag har gjort där! Så kanske några tavlor hittar nya ägare i helgen också, who knows?

Jag känner att jag bara yrar, kanske är jag lite för trött nu (klockan är 19:16?!) eller så börjar jag bli slut av syrrans sjungande i rummet nedan detta, det är på tok för mycket Green Day insmort i varendaste hörna i detta huset nu.

Regn blir till solsken..

.. och när solsken kommer blir det jobb, är inte det en klassiker så säg? Jag flyttar snart och vill egentligen bara packa och pyssla om mig själv, skulle vilja ta ett bad med massor av bubblor, läsa en bok och lukta som en nyponros. Kanske blir efter jobbet. Ska bli roligt att träffa barnen på dagis igen i alla fall. Dom är som sprudlande små solstrålar (nästan) hela dagarna långa! 
    Klockan tickar iväg hastigare än vanligt på morgonen och nu måste jag gå och äta en macka om jag ska orka styra upp denna dagen. 

Jag bjuder på lite minnen från denna sommar, regn: 

Som vanligt tagen med min Nikon D60 och Sigma 70-300.   
Ha en bra dag alla där ute och sörj inte för mycket över att det är måndag igen.

Jag saknar..

.. precis just nu:

- Solsken
- Tid
- Gårdsjön
- En mopp
- En kram
Foto från Gårdsjön efter att jag fiskat en hel lång dag.
 Taget med min Nikon D60 och Sigma 70-300.

Josephine III

Jag står för illustrationerna på detta foto. Enjoy!Foto: Hanna Björkstedt Modell:Josephine/Powters
Makeochhår:Annelie Lindberg Styling:Camilla Henriksen
Illustratör:Sandra Engberg Ass:Peppe/Studio Ljusspel

Det där med kläder

Ibland är vi vänner, min garderob och jag. Och ibland vill vi bara varandra illa. Men innerst inne så kan jag ju inte inte tycka om alla mönster och blommor och cirklar och ränder och nyanser och spets och allt vad min garderob innehåller. Så idag är vi vänner. Det är fred för en stund.
    Igår handlade jag en massa kläder för nästan ingen peng alls, jag är (faktiskt) skitbra på det! Så ikväll ska tre klänningar, två kjolar och en topp presenteras för (alla) mina gamla godingar.   

 

Målning och dop

Idag har jag på morgonkvisten målat en hel massa, och detta kommer att fortsätta hela dagen. Det som ska målas är följande:

- Barnsäng till bror och Sofias knådd som strax är på utgång
- Kökssoffa till mig när jag strax flyttar
- Maskin
- Faluröd på sandförrådet
- Två tavlor till boden
- Barnsängen och soffan en gång till

Tror ni att jag hinner?

På Lördag är det dop för minstingen i släkten, det ska bli roligt! Här följer en bild på mig och lillskruttan när hon var och hälsade på för ett par dagar sedan. Efter dopet ska jag sitta barnvakt åt henne en stund, då ska vi ha kul som bara den, om hon är vaken vill säga, haha./Sandra

Bästa bloggen..

.. tillhör inte någon himla Dissie, Pissie, Kissie eller vad dom heter, eller är det samma människa? Ja inte vet jag, för jag ser då ingen skillnad? Utan bästa bloggen är UnderbaraClara´s blogg! För den är helt enkelt UNDERBAR!
Besök den nu här


Claras blogg är som en stor pool där man kan dyka i och simma runt i inspiration och livsglädje! Tummarna upp för denna tjej! Roligt att du gillar mina bilder Clara, det värmer!

Vad sägs om dvärggetter?

Jodu, det ligger på planeringen nu. Det blir nog en plingeling efter ett par getter i eftermiddag, sen så får vi se vad som blir av det. Dom kan vara slut, borta och sålda redan också. Men det hoppas vi ju inte på! 
    
Varför detta påhitt nu då? Jo, det finns några anledningar:

- Gräsklippning
- Sällskap till fåren/baggen
- Godis för ögat när man kollar ut genom fönstret
- Något att gosa med 

Kanske ser dom ut så här:/Sandra 

En bild från förr

När jag hade en sämre kamera, ett sämre sinne för form och var aningen yngre. Fast i en ny version!Samsung s1050 camera
/Sandra

Till min far

Jodu, detta inlägg är till min far. (För första gången någonsin!) Tre kvällar i rad har han nu försökt tagit sig ut för att köra några vänder med traktorn på åkrarna, men varje gång han kliver utanför dörren så öppnar sig himmelen och ett nytt ösregn faller ned. Då kan han inte annat än sucka och gå in igen. Stackaren. Det är inte lätt när vädergudarna inte är på ens sida.
     Han är himla duktig, min far. Han förtjänar bättre väder än så här. Så nu håller vi tummarna för att det ska sluta regna så att gräset slutar växa och så insjöarna på åkrarna kan tyna bort.

Det enda som är lite sorgligt är att min pappsi inte kommer att se detta inlägg för han är totlat helt ointresserad av bloggar, men kanske om jag tvingar honom, fast då är det ju inte lika kul. Jag får klura på det.Denna bilden tog jag i juli vill jag minnas, en betydligt finare dag än idag.

/Sandra


BallerinaDenna är en kombinerad Screentryck - inscanning - photoshop grej. Det är riktigt kul att kombinera olika sätt att måla.

/Sandra

Josephine II

Detta är alltså bild nummer två på fina Josephine! Och illustrationerna står då jag för.Foto: Hanna Björkstedt Modell:Josephine/Powters
Makeochhår:Annelie Lindberg Styling:Camilla Henriksen
Illustratör:Sandra Engberg Ass:Peppe/Studio Ljusspel

Josephine

Jo, jag hjälpte alltså Hanna Björkstedt med illustrationer på några av hennes foton, och här kommer nu det första! Foto: Hanna Björkstedt Modell:Josephine/Powters
Makeochhår:Annelie Lindberg Styling:Camilla Henriksen
Illustratör:Sandra Engberg Ass:Peppe/Studio Ljusspel

Hanna Björkstedt

NU MÅSTE ALLA LÄSAUnder en tid nu så har jag illustrerat på fotografier tagna av Fotograf Hanna Björkstedt!
   Det har varit hur kul som helst att diskutera och skicka bilder och kommentarer fram och tillbaka och hit och dit! Väldigt givande och för att inte tala om snyggt (om jag får säga det själv)! Det är verkligen suveränt att få en chans att visa "vad man kan" för en lite större publik och få mer kritik på det man gör, jag tackar verkligen dig Hanna för att jag fått den här chansen! Tack tack!

Så nu tar ni er alla i kragen och går in på hennes blogg och kolla på den första bilden som finns uppe nu: www.hannabjorkstedt.blogg.se

----------------------------------------------------------------------------------------


Nu till morgonens övningar:

Amanda tipsade mig om en sida där det fanns olika rökbilder som var målade i Photoshop, och som alltid så far dessa ord genom min hjärna: "MÅSTE TESTA!"
   Sagt och gjort, denna morgon gick jag upp tidigare än någon överhuvudtaget skulle behöva gå upp och fixade med en massa bilder och gjorde bland annat denna rök-bild. Detta är bara en test som tog typ 30 min, om ens det.. Och jag kan lova att det kommer fler! 

/Sandra
 


MissInspirerad av ett uppslag i Kupé.

Penna (och papper) samt CS3.

/Sandra Engberg

Hallå hallå i blåbärsriset

Jo det är mycket blåbärsris i Gårdsjön där jag varit till och från de senaste veckorna. Men ibland måste man ju hem för att kolla till mailen och så. Imorgon far jag tillbaka dit igen men blir bara borta en natt, sedan blir jag hemma mer igen!

Tänkte lägga upp en radda bilder sedan Evelyn och jag var i Norrköping och stod på Komårdenstation för att vänta på tåget hem. Där, på stationen, såg det bland annat ut så här:På återseende imorgon!

(Amanda säger "Kan du inte skriva att jag är bäst på din blogg?" Så jag skriver: Jag är bäst.)


Mikrofon/Sandra

SmokeAkvarell, foton och Photoshop.

/Sandra

Akvarell, photoshop och foto..

.. och allt detta i en!

Måste ju prova på något nytt ibland!
Bidrag till en "Vampyr-tävling" hos www.zindy.zone.dk/Sandra

RSS 2.0