Utställning 14 maj i ateljén på Västermalm!

Hör upp alla som har någon form av intresse för konst!
Onsdagen den 14 maj så kommer det att vara elevutställning i ateljén på Västermalms skola!
Ni fattar inte hur mycket snyggt vi gjort under detta året! Massor! GAAH, ni måste bara dit! SKYNDA!

Jag tycker faktiskt att ni borde springa in och kika lite.

12.00 - 20.00

2008-04-28 - Willkommen hem!

Nu är jag hemma i halmen igen, rätt skönt, eller förresten så kom jag hem på Lördag kväll, men jag har inte haft lust att blogga så. Men vi hade superkul! Magasin 3 var den absolut bästa konsthallen av de tre vi besökte, Moderna Muséet kom på andra plats och Kulturhuset var väl sådär, eller vi hade minst tid där så man han inte se allt heller.

Jag har sprungit omkring på alla bra second hand affärer i hela stockholm, bäst av dem var nog Stockholms Stadsmission, fast den finaste klänningen hittade jag på Myrorna. Gul med brodyr, mumma, den ska jag ha på mitt birthday kalas på Söndag (även om jag inte fyller år förrän på Onsdag nästa vecka). Då blir man allt 19 fagra år. Böhp, känns rätt värdelöst.

På Onsdag ska jag på partaay hos min älskade broder, blir majbrasa, öl och korvgrillning tror ja! Och träffa en massa folk, kanske blir en och annan buggning med Nicklas också, haha, om yrsla slår till så.

Ikväll blir det en massa pluggning, först öva inför morgondagens tal i Svenska Nationella. Hmm.. Suck. Sedan blir det historia för hela slanten! SUCK! 

Willkommen!

Hej då Sundsvall!
Hej Stockholm!

Bleibe, reste, stay!

På återseende!


/Sandra

2008-04-22 - Hola!

Willkommen!

På Torsdag far vi iväg till el Stockholmo! Yey! Ska bli jävligt roligt, lätta upp vardagen med lite nöjen och lite konst, det kan nog inte bli bättre än så. Ska shoppa second hand, skor och en massa skit bara! Och så blir det väl lite party party på Fredag kväll, hoppas att vi hittar någon fin liten pub med björnhuvuden på väggarns, hehe.

Citat från igår:

- Prostituerade har bara ett ben!
- Inte i Pretty Woman..


Don't we just love interna skämt?!
I do.

CABARET!Willkommen, bienvenue, welcome!
Fremde, etranger, stranger.
Gluklich zu sehen, je suis enchante,
Happy to see you, bleibe, reste, stay.

I love it!

2008-04-17

Hej hej hej!

Mina dagar, eftermiddagar och kvällar och mornar består av skola, skola, skola.

Jag är trött.

Morsning

Team Lotta Engberg

Hahah, det var första gången jag såg körslaget igår och jag måste säga att Lotta Engberg var totalt bäst av alla! Då inte bara för efternamnet, höhö, hon och kören gjorde Lion Sleeps Tonight suuuper!2008-04-10 - CABARET!

image258

Men för guds skull missa inte den bästa teatern som någonsin spelats! Jag ska absolut se den igen! Någon som följer med? Evelyn, dig har jag redan räknat med, hehe!

Im Cabaret, au Cabaret, to Cabaret!

2008-04-07 - Finish!

Stugan är klar till projektredovisningen! Jävlar vad vi slet igår med det sista, men jag ville så gärna bli klar så att jag kan göra klart min PowerPoint presentation idag, eller det lilla som är kvar på den. Snart är det över!

Här kommer lite bilder:

image241


image242

image243

image244

image245

image246

image248

image249

image250

image251

image252

image253

image254

image255

image256

image257
2008-04-06 - Ursäkta..

..att jag har uppdaterat väldigt lite på sistone, så mycket att göra! So little time so much to do är nog mitt motto. Projketredovisningen är antingen på Tisdag eller Onsdag, vilket innebär PANIK!

2008-04-02 - Studentmössorna är komna!

För jaaag ska ta studenteen!!
Äntligen är mössorna här, jag måste nästen lägga upp en bild på den, för den är snyggast av alla!
Fast om jag skulle göra det så skulle jag också lämna ut mitt mobilnummer för allmän beskådning och det brukar jag ju inte göra.. Hahah, jag har säkerligen i särklass den mest cp mössan ialla fall!

2008-04-01 - Projekt!

Nu närmar sig projekt redovisningen med stormsteg. Och kul ska det bli, när man är klar, vilket jag inte är, eller jo det är jag, men jag ska bli ännumer klar och ha ännumer grejer, jag vill inte sluta! Jag skulle vilja ha ett till år med projekt!
     Jag håller på att måla och greja en massa saker nu, jag målar allt i min väg! Och nu ska jag måla en toalettborste!

Hej hej!

RSS 2.0