Nikon D60 + 18-55mm AF-S DX NIKKOR objektiv

YEY! Det blir en Nikon D60 i studentpresent för mig! Jag kan inte tacka släkten nog (eller på studentdagen kan jag inte tacka dem nog). Så nöjd! Ska skramla ihop till ett macro eller vidvinkel objektiv senare, ska bli så spännande! Åka på lite fotoresor i sommar i vårt härliga land! Börjar nog med att åka till Jamtli till midsommar och runt till dödafallet och så, se om jag kan få till något med kameran. Önska mig lycka till!

image273

Akvarell

Ja, då har man börjat med något relativt nytt, akvarell, jag har väl försökt mig på det förrut både en och två gånger, men aldrig seriöst. Och nu när alla kurser i skolan är avslutade och en och en halv veckas frihet väntar inför studenten så tänkte jag att jag skulle ta och prova på lite saker som jag velat göra länge! Det inkluderar akvarell och glasmålning bland annat! Så vi får väl se vad jag kommer fram till för resultat!

image269

image270

image271Rod Stewart, Sundsvall, 24/5 -08

Fan vad jag har längtat till den 24 maj 2008! Det går knappt att fatta, Rod Stewart kom till Sundsvall på Norrporten jävla arenan! Grym artist, grym show, grym röst, grymt sound! (att han har lite divalater får man väl räkna med).

Fler artister till Sundsvall! Så man slipper åka så långt.

Fint väder var det, underbar publik, lite dricka och en till bristningsgränsen fylld kissblåsa, det är den ultimata förutsättningen för en underbar konsert! Jag måste säga att karl har en jäävla fart för att vara över 60 år! Sånt är kul att se! Kan ju föreställa sig farfar stå där och dansa och sjunga! (eller förresten, nej, det kan jag inte). 

Skyll er själva ni som inte var dit! Ni missade något STORT! (och någon klädd i jeans från topp till tå)

image266


image268


Nu ska här laddas upp lite bilder!

image259


Elin. Vi sitter på bussen påväg till Stockholm på kulturresa!

image260

Amanda och jag. Samma resa, samma buss. Vi har precis öppnat lite kinderägg!

image261


Evelyn funderar över livet!

image262

Strindberg-statyn, alla som åker till Stockholm borde ta tid och kika på den! Underbar!

image263

Prom night! Flickorna är så stiliga! (Vi tar en paus från dansandet)

image264

Det är faktiskt en riktig blomma jag hade i håret, tar att den inte vissnade!

image265

Avslutar med en liten and som förvirrat sig iväg till Sporthallen med ett litet ägg. Här ruvar hon på det mitt emellan vägen och trottoaren.


Skuleberget

Mehhe, ja nu är jag allt coolast av alla, för jag, Sandra Engberg, har bergsklättrat upp för Skulebergets brantaste sida, det vill säga att man hängde i en vajer till och från utan fotfäste överhuvudtaget, på ett berg som är 294 meter högt! Och jag som får svindel på en två meter hög stege. Jag kan fan inte fatta att jag gjorde det! Jag är fan stolt över migsjälv nu! Jag måste rekomendera den upplevelsen till er alla! Man får en jävla adrenalinkick för 150 kr! 

Jag höll fan på att skita på mig när man skulle över sista kanten, 294 meter upp i luften, ett stup nedanför och en jävla vajer som avgör om jag ska leva eller dö! Det är spänning det!

Dagen efter balen

Kommentar om gårdagen: Oj oj oj

Idag ska jag och Evelyn åka med lillasyster yster och hennes klass på KLASSRESA! YOHOO!
Vi ska till Skuleberget och rejsa i Rövarbyn! Studsa studsmattor, springa runt runt, måla, klättra på berget (!), äta taco och springa på kiosken i tid och otid.

Måste säga att jag är lite sömnig idag, men det spelar ingen roll, för Sandra är ju ingen vekling!

Prom!

Idag är dagen D, nämligen studentbal-dax! Spännande, och jag har planerat allt i minsta detalj, jajamensan.

Snygging åket Amanda och jag åker dit i är en pick-up, som är fullkomligt nergäggad i lera. Faktum är att det ser ut som om någon bajsat på den.

Musik i bilen (om CD-spelaren funkar) blir lite Åh åh åh Daaagny! Fem droppar till!! (Om Amanda går med på det!) Hahaha.
Kan bli lite Elvis, Bill Haley och Fernandoz också! Yes!

Prom night is gonna be a night to remember.

YEEEYY!!

Jag kom in på utbildningen jag sökte! Eller "preliminärt" som det heter, tills man får slutbetyg som skall stärka att man är värdig att gå där. Bäst man håller ut med historian då, det kan ju vara värt det.

Tänk er detta:

Någon säger:
- Vad arbetar du som?

Sandra svarar:
- Solenergitekniker.

2008-05-10

Fan, man är ju född 50 år försent! Tänk att ha fått uppleva 50-talet! Vilken dröm!
Ge mig en tidsmaskin och skicka mig till 50-talet NU!  Måste tacka Evelyn och Amanda för en super mysig och pysig picknick på Norra Berget! Det finns inget som kan slå picknickar alltså! Vi måste börja göra detta oftare! Lite kyckling, lite cider, lite mackor och myror som bär nudlar så har man ju allt man behöver! Så enkelt är det.

Ska vi ta Södraberget nästa gång? Eller kanske fågeltornet?

2008-05-08

Sandra är inte för veklingar!

GRATTIS I EFTERSKOTT..

..till mig själv! Yay! Fyllde hela 19 år yesterday!

Hoppas att det blir ett lyckat 19:e år, men spännande kommer det absolut bli, på många vis!

2008-05-02

Att slåss för fred är som att knulla för att bli oskuld.

RSS 2.0