Just såhär.

Såhär ligger det till.
Imorse satt jag och klurade på vad framtiden kan föra med sig, eller vad jag vill att framtiden ska föra med sig, eller hur jag skulle vilja kontrollera min framtid. Mehehe.
     Kollade upp olika hundfrisörutbildningar, och det verkar vara något som skulle passa mig perfekt! Finns en i Stockholm och en i Vimmerby. Vimmerby verkar ju mysigast (eller är det bara för att jag har alldeles för många fördomar om Stockholm?).
Det kanske är lönsamt? Det finns en jävla massa fula hundar som skulle behöva ett trimm!
Utbildningen kostar runt 50 000 kr. Då blir man diplomerad. Inte så farligt om det funkar!

Framtidsvision:
Evelyn startar en djurbutik, Sandra startar en hundfrisörsalong. Dom slår sig samman och blir bäst i Sundsvall! Japp.

Hej och hej då! (Och God Jul)

Imorgon bitti drar jag till fjälls för julfirande och nyårsfirande! Skojigt värre, men kanske ännu mer skoj om det går som jag hoppas när jag kommit hem! Eller hur Evelyn? Mihihihi!


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FRÅN MIG TILL JUST PRECIS DIG!

Japp, precis du!

Strax..

.. är det JUL!
Pust!

Jag gjorde en porträttbeställning i helgen. Denna gång var det till en vän i klassen. Gick rätt fort (så blev väl resultatet därefter) men det är alltid kul att måla! Måla, måla, måååla! Har köpt upp ett lager med canvas inför julen nu (kanske hela Dollar Store?). Då blir det lite fler beställningsjobb och naturligtvis några av dom som ska till Djurkompaniet! Super skoj att äntligen få lite tid till att sitta ner längre stunder än bara 5 minuter här och där.Akryl på canvas
A3
Sandra Engberg
Fan syrran har verkligen gått upp i vikt..


We..

..just jump and see if we could fly!

-If I Could Fly-

---

Nikon D60
Sigma AF 70-300/4-5,6 DG

/Sandra Engberg

HAHAHA!

Ja man undrar ju ibland varför man bloggar? BLOGGAR? Bloggar, av alla saker man kan ägna sin tid här på jorden åt? Men jag, ja bloggar! Yes! Good choice!

Move on..

Jag satt och funderade över framtiden imorse och jag kom fram till att jag behöver ett jobb efter jul. Tror jag hoppar skolan och drar vidare på nya äventyr.
     Men om jag ska börja en ny utbildning hösten 09 så måste jag hålla mig sysselsatt tills dess. Någon som vet av ett jobb? Kontakta mig!
     Sedan började jag att kolla på utildningar. Finns mycket men det mesta är skit. Hittade dock två möjliga. En är:

-Broby Grafiska Fotografi/digital bild 80p-

Det vore verkligen superkul! Utveckla den lilla talangnerven lite. Man kan ju alltid göra arbetsprover, skicka ansökan och prova. Kolla om man skulle kunna komma in.-Dear Sister-

Nikon D60
AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm

/Sandra Engberg

Jag erkänner...

...mig (halvt) skyldig till att Evelyn har blivit fot-invalid. Förlåt. Men det var en rolig bonn'fylla! Det ska ni veta!

Detta är egentligen löjligt..

.. men jag bortser från det och erkänner att jag har gjort, faktiskt, egentligen, en skiss av Edward Cullen. Så, nu är det sagt!

Det är något med hans utseende som är sketasvårt att fånga på papper, och det irriterar mig! Djupt! Jag ska försöka och försöka!

Jag gjorde ett försök idag, men att få in en blyertsteckning på datorn, betyder alltid att den blir ruffigare än vad den egentligen är, vilket är sjukt irriterande just nu. Vilket ni skulle kunna ta som en undanflykt. Men det får stå för er. Här är den: -Edward Cullen-

Blyerts: HB, 2B, 4B
/Sandra Engberg

Mmm bop dobbi boo bapp!

Det är så det ska låta!

Oj, vad har hänt på sistone?
Om det är nogon som kan svaret så får ni gärna berätta istället för mig. För jag orkar inte!
Jo, okej då, en snabbis..

Jag har målat en massa olika saker, bland annat Twilight, som min syster för övrigt ville ha. Svårt att måla folk så jag tänkte att om jag någonsin ska bli en porträttmålare är det lika bra att ta tag i det på en gång. Så det blev Twilight bilden, då med tanke på att ljuset är väldigt annorlunda och svårt att få till, för att personerna står i svåra vinklar och för att Edward Cullen är snygg. Haha. 

Ni får ursäkta den kassa kvaliten på bilden, det är alltid svårt att ta foton av tavlor i akryl eller olja, det blir glans där det inte borde vara så mycket glans och herrejävlar vad man får jävlas innan det blir det minsta normalt. Så på vissa ställen där det ska vara svart, är det mer dassgrått nu. Skit samma. Jag tror ni fattar.-Twilight-

Akryl
Sandra Engberg Vad har hänt mer? Jo, Evelyn och jag (HÅLL I HATTEN NU!) vi var ut på krogen igår! YOHOO! Den var ni inte riktigt med på va? Vi startade kvällen något i denna stilen:

Och sedan (efter en massa inspiration från Let's Dance på is) så fick vi till lite flygskär och snurrar!

Efter det så kom bror och hämtade oss och vi åkte den långa bilfärden in till city, mohaha, jo ni förstår att på vägen dit så hittade vi även två små strandade flickor i Granloholm som vi så gärna plockade upp! Elin och Madde! YEY!

När vi gjort den vanliga rundan på Irish först så bestämde vi oss för att prova på O'learys. Och vet ni vad? Vi kom in! Lätt som en jävla plätt. Där shakade vi loss och träffade några härliga gamla esteter! Det var roligt!

Folk måste vara efterblivna, kom vi fram till Evelyn och jag efter att ha studerat folk ute på stan igår. Totalt.

RSS 2.0