Kinderägg

Nu har Amandas och min kinderäggs samling tagit klassfoto. Vi håller alla så kära. Det bli kanska påökning snart, men då tar vi en ny bild såklart! Så vem utav dom finner du sötast?

image47

Bada i skor?

Ursäkta, det var ett tag sedan jag skrev.. Men nu så!
Idag var Dagbladet hemma hos mig och ville intervjua mig om mina skor. Har lite över hundra par nu. Dom skulle tydligen använda det till någon modespalt dom har i tidningen på Fredagar. Ska bli kul! Dom fick mig att ta ner alla skor från mina sko-hyllor och lägga dom över golvet och sängen för att fota mig liggandes över allt. Haha. Så ställde dom en massa frågor om allt möjligt, tror att artikeln kommer med nu på Fredag. Så om ni har tid lust ch ork är det bara att läsa då. 
Så medans alla skor ändå var i en stor röra på golvet så tog syrran och jag ner alla till badkaret, och gjorde en liten plåtning som jag länge velat göra (alla skor användes inte dock). Ska göra en lite mer proffsig fotografering senare.. Någongång.    

image46


Fotat av: Theres

Akryl målning WIP 2

WIP nummer två. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle fortsätta med tavlan.. Men jag är så fäst vid bilden jag målar av så.. Den är ju underbar! Åerstår nu att se om det blir någon WIP 3. 

image45
 

Dag i skogen

Ja så har vi haft vår dag i skogen med naturkunskapen, det var precis lika ovärt och icke givande som jag trodde. Jag menar vi gick i skogen i Granloholm. Ja, precis! Finns det ens skog där? Nejmen det var så mysigt så när lastbilar och bussar åkte nån meter ifrån en hela tiden. Nu vet alla hur lungt och fint det är i skogen. Eller inte. Vi skulle ha åkt till Alnös uskogar, träffat bjärn, älgan och andra djur som sig gömma i dessa skogar. 


Men några fina bilder fick jag iaf
Amanda och jag äter gräs: 

image42


Evelyn och Malin:

image43


Amanda och Evelyn, visst ser Evelyn ut lite som en grottmänniska?

image44


Jag älskar djur och natur, men fan inte i Granloholm!

Akryl målning WIP 1

Så har man kollat på för mycket Walk The Line.. Nu måste jag göra en akryltavla. Vet ej om jga kommer att färdigtälla den.. Det dröjer ett tag till innan jag ahr bestämt det, men jag tänkte visa resultatet hittills. Jag föll verkligen för denhär bilden, den ser så öm ut. Och Reese Witherspoon är ju så söt. Älskar för övrigt kläderna hon har på sig i filmen.
Men åter till tavlan, än sålänge har jag målat i kanske 4 timmar.. Så ni förstår att det tar tid. Färgerna är inte dom bästa så det blir mycket extra jobb på grund utav det. Måste verkligen spar pengar och köpa färger som är värda att använda.
Vi får nu se om det blir något mer gjort på denna eller om den åker på soptippen.
Måttet på målarduken är 60 x 50 cm.

image41



Pistvakt på GT!

Pistvakt kommertill Gatufesten! Yes! Gissa om jag och Amanda kommer stå längst fram och ha världens allsång!? Detta kommer lätt bli sommarens höjdpunkt! Så himla nöjd nu alltså! Så nu dammar man av Pistvakt skivan och förbereder sig, även om jag kan alla låtar utantill redan.. Men tanken som räknas, man måste komma i den rätta Pistvakt formen, fast den är inte så svår att hitta när man bor på Alnö faktiskt.. Hmm.. Ja ja.. Funderar på att köra dit på en Ockelbo 300.


image40

Skogen?

Idag ska klassen ut i skogen, hela dagen.. Jag behöver inte nämna vilket ämne vi har då? Men för säkerhetsskull.. NATURKUNSKAPS HELVETE! Uscha, ibland kan man bli så upprörd.

Idag..

.. är det Mamma Broderi dagen.
.. måste jag se Walk The Line.  Amanda skulle göra det, så jag blev helt inspirerad att se den igen. 
.. ringde Dagbladet. Dom ska komma och intervjua mig om min skosamling på Onsdag. Hur kul som helst? :D
.. laddar jag inför en heldag i skogen imorgon.
.. åker Johan till Stockholm och Stuuureplan ;) Hälsa Anna ifrån mig!
.. känner jag för att spela GTA.
.. Åt jag en sallad på Shell. Och en apelsin festis faktiskt.

Lite snabba..

- Här om dagen då missade jag bussen i Wii och fick gå hem! Är väl kanske 5 km :P Men det var soligt så det gjorde inget ^^

- Jag har kommit in i en Johnny Cash period, eller mer Walk The Line (filmen) period.. Lyssnar på Cash, June Carter, Reese Witherspoon och Joaquin Phoenix hela tiden.

- Jag gillar min nya vita lilla väska.

- Jag hoppas på att Amanda och jag snart kan ta fler "crime scens" bilder :D

- Varför säger jag hela tiden ordet "ever"?

- Jag och Malin såg Pirates of the Caribbean The Worlds End igår. Den var jättebra! Men jag tror att jag måste se den en gång till för att riktigt fårstå och hänga med i hela filmen. Johnny Depp = mums

- MVG på matte B nationella!
  

Blond vs Brunett

Ja, jag vet inte vad ni tycker men har inte mitt utseende förändrats lite de senaste två åren? Hittade den blonda bilden i en mapp någonstans på en gammal dator.. Jag vet inte vad jag ska säga.. Jag gillade hårfärgen då iaf (kan jag säga det som försvar?).


image39

Påtåren 2007

Nu har jag länge, länge sökt efter en kaffemugg utan handtag som man kan ha på bussen och så. Jag sökte igenom hela Stockholm och alla affärer här i Sundsvall. Idag hittade jag en! På Hydro (av alla ställen va?) En stor affisch utanför med en kaffemugg utan handtag. YES tänkte jag även om det stod att den kostade 99:- Det får det vara värt! Jag sprang mot kassan då dom hade muggarna bakom disken.

  - En kaffemugg skulle jag vilja köpa!
  - Okej! (killen i kassan hämtar en under disken och börjar öppna dess förpackning..)
  - Du vill ha kaffe på en gång va?
  - Vad menar du?
  - Ja med denna mugg får du gratis kaffe hela året ut. Det är bara att komma hit och fylla på.

Kan det bli bättre eller? 

image38

Dagens naturkunskap

Ja vad ska man säga.. Som estetare kan jag säga att ämnen som naturkunskap inte längre intresserar mig. Och läraren är bland det märkligaste jag någonsin träffat på. Är alla lärare på natur programmet höga? Det finns bara ett korrekt svar på det: JA!
Dagens lektion handlade iaf om typ.. mossa? Vilket som.
Jag gjorde lite skisser och kladd..


image37

Knas!

Allt är bara knas! Knas, knas, knas och vad sägs om lite mer knas kanske??

Stockholm

Nu är man hemma igen efter äventyren i Sveriges huvudstad Stockholm. Det var en intressant resa.

Bussresan ner till huvudstaden var bland det värsta jag varit med om. Vi hoppade på bussen i hopp om att få sitta bredvid varandra. Det slutade med att Johan fick sitta bredvid en snarkande pensionärs kärring, Amanda lite längre bak i bussen bredvid nått annat pucko, och jag och Ante längst bak helt ihoptryckta. Resan tog 6h. Fruktansvärt!


Väl framme klockan 06.00 så gick vi runt på stan, vi sökte reda på hotellet, åt frukost på McDonalds och hade det allmänt trött och mysigt. Vid halv tio tiden gick vi in på 7 eleven och surfade runt på internet. Vi upptäckte att det gick en Cosmonova-film 10.00. Vi skyndade på ner till T-banan och åkte till Naturhistoriska riksmuseet och såg Deep Sea. Hur mäktigt som helst! Något att rekomendera till dom som inte sett det.

image29


När klockan började närma sig 14.00 checkade vi in på hotellet. Hotel Colonial kanske inte är ett hotel jag direkt kommer att rekomendera, men det fungerade. Dom hade en alldeles underbar Chocomilk apparat vid frukosten.

Vi tog en Power Nap och tog sedan tunnelbanan och färjan över till Gröna Lund. Klockan var väl runt 18.00 tiden då vi kom dit och vi bestämde oss för att värma upp i baren, då kvällsåkbanden inte gick att införskaffa förrän 19.00.
Men när klockan blev sju var det bara jag och Amanda som var redo att åka karusell.
Vi åkte av bara den medans killarna satt i baren. Allt ifrån Uppskjutet till Det Blå Tåget. Och jag säger bara det att det var ett jävla drag i Uppskjutet, där talar vi om adrenalinkick. Synd att vi inte åkte den igen.
Killar, att ni bara kunde välja ölen före karusellerna och oss! Vad ni missade grejer! :O
Amanda provade även på att rida trähäst:

image30


Jag vann en godis burgare i en apparat:

image31


Killarna provade på lite spel:

image32


När Grönan sedan stängde gick vi mot färjan för att åka tillbaka, då mötte vi ett gäng norskar som hade firat Norges nationaldag, så vi fick höra Norges nationalsång av dom och vi sjöng Sveriges nationalsång för dom. Himla härligt gäng!
Väl inne i staden igen försökte vi hitta någon krog, vi gick i säkert hundra år, utan vidare resultat. Slutade med att vi stod på Stureplan. Haha. Värsta jag varit med om. Vad är det för folk som springer omkring där? Medans Johan stack iväg och Amanda ville gå in på East, hade jag och Ante en diskution om stureplansfolket. Speciellt om Sturehof, som var bland det löjligaste jag sett. 
Men eftersom Johan gick tillbaka till hotellet gjorde vi detsamma. Tog inte många sekunder innan man somnade. 

Dagen därpå blev det mest en massa shopping, bland annat skopar nummer 101: 

 
image33


Det blev också två väskor, godis och en massa tidningar. Och två kinder ägg ;)
Båda dagarna åt vi på en underbar Libanon resturang grej i Kungshallen. Bufflo Wings, det enda rätta.

Vi sprang också omkring på plattan:

image34


Kollade när konstigt folk hungerstrejkade (notera att dom var inne på dag 14.. T.o.m dag 15 då vi åkte hem):

image35


Vi låste in Amanda i ett skåp på T-centralen:

image36


Skönt var iaf att vi tog tåget hem istället för bussen. Där sov man förbannat gott.
Bästa med hela resan var att gå in på Sko Uno, fan vad skor det finns där!
Nu är jag bara trött... Behöver sova ut i sju år efter två så intesnsiva dagar..

Till Evelyn:

"If you're of your pitch,
you e' council saying you're woked,"
says another of
persecution from point of view.
Fruit and veg often cheap.


Är inte naturkunskap det roligaste ämnet som finns?

Musik!

Johan har lärt mig att ladda ner musik, mihihi...
Äntligen kan jag hitta låtarna jag inte finner i affärer. Som Rooney och Times a Wastin med Carl Smith och June Carter. Detta är ju underbart!
Nu ska jag kila och somna till Rooney..

image28

It ain't me babe



underbar låt, alla som inte sett Walk The Line.. Se den!
Johnny Cash i mitt hjärta..
Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon gör en strålane insats som Johnny Cash och June Carter.

Sammanfattning av gårdagens äventyr

Vernissagen gick riktigt bra, det var mycket folk där och de flesta kom nog dit för elevernas utställning. Kanske beror på att vi tillsammans alla 40 eleverna, har en hel del nära och kära. Vi fick mycket beröm och det ska bli kul att åka upp dit i sommar och kika igen.
Efter vernissagen åkte jag, Johan och Ante hem till Amanda för att ta en fika när vi ändå var i Härnösand. Jätte mysigt, prata med hennes föräldrar och så :) Dom är ju så underbara!

Sedan bar det av mot Sundsvall igen, Johan och jag gick hem till honom och hade vår egen lilla förfest innan vi gick till Ante och Amanda, dit det hade kommit lite folk.
Evelyn och Emmelie dök också upp! :D så kul!

När det blev utgångsdags kunde tyvärr inte honeypie Amanda följa med, men det tar vi igen någon annan helg darling ;)
Vi andra hade skojjigt värre på Coppers. Dans, drinkar och snack med en massa härligt folk hela kvällen/natten lång. Första krogbesöket får helt klart godkänt! Så kul att träffa gamla bekanta och så ;)

När klockan närmade sig 03.00 och krogen stängde följde jag och Johan med Emmelie till nattbussen, innan vi trippade (jag barfota..? hmm.. ) hem och jag somnade2 sekunder..

Vernissage idag!

Okej, nu blir det lite många inlägg på en och samma gång, men jag måste ju bara säga att det är idag det gäller! Vernissagen är bara runt hörnet nu. Kl 14.00 på Länsmuseet i Härnösand. Hoppas folk gillar min och tjejernas utställning. Och att dom läser noga på bilderna ;)
Återkommer senare.. Eller imorgon, för ikväll blir det ju krogen för första gången.

Pete T-shirt

Nu har jag börjat komma in i en T-shirt fixar period. Denna gjorde jag för några dagar sedan. Den vart rätt bra för att vara så pass detaljerad och liten på samma gång. Men jag tryckte den inte utan gjorde den för hand. Roligt att prova, lär fortsätta med den tekniken för att utvecklas själv inom den. Någon som har nåt tips på vad jag ska ha för motiv på nästa tröja? Jag har så många med Pete nu.

image26image27



Vi mikroskopade på naturkunskapen

Så vi hade laktion i naturkunskap.. Kanske det tråkigaste ämnet jag någonsin haft. Men då måste man ju göra det kul! Man kan ju inte bara sitta och deppa, Malin och jag tog tag i saken och använde delar av mikroskopet på vårt eget vis (jag vet hur illa det där lät..). Naturkunskapen är inte lika tråkig längre ;) 

image25


 

Stockholm here I come!

Det blir hotell Colonial vi övernattar på. Ett 4-bäddsrum för mig och Johan samt Amanda och Ante. Nu är allt bokat och klart! Jag har då aldrig varit så impulsiv när det gäller att resa förrut.. Ena dagen visste man inget och andra är allt bokat och klart. Så det ska vara. Nu har vi också planerat in Gröna LundTorsdag kväll, och vet fortfarande inte vad vi ska göra när vi kommer till Stockholm klockan 06.00 på Torsdagmorgon, då incheckning är 14.00. Haha. Det löser sig.

image24

Hur impulsiva får man vara?

Ja, det är ju det som är frågan. Det blir Stockholm om en vecka! Underbart! Kanske lite Gröna Lund, kanske lite Gamla Stan, lite Sko Uno, lite god mat.. Och framför allt världens bästa sällskapAmanda och jag har fixat buss ner och tåg hem, och kirrar strax någonstans att bo. Åter kommer senare med besked vart. 

Dagens citat (från igår..)

Ante: "Många bäckar små plaskar bättre än en stor å".


Dagens intresseklubb-anteckning

Knusslig är ett annat ord för snål.

Blommornas promenad!

Amanda och jag gjorde igår blommornas promenad. Vi tog en tur upp mot norra berget och plockade blommor och pratade en massa skit. Underbart! Det var så mysigt. Och naturligtvis fotade jag på några av dom vi såg efter vägen. Lite härliga "snart sommar" bilder.


image21   image22   image23

Denna väg kommer vi vandra flera gånger, kan ni ge er på ;D

Hur vuxen är jag?

Jag gjorde ett test på hur vuxen jag är. Min ålder borde vara 21.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse. Där ser man, men det var inte fruktansvärt långt ifrån.. Men så himla mycket ändå!


Kolla hur vuxen du är: Vuxentest

Dagens citat

Amanda: "Tänk om man var en kråka, fy fan vad hemsk!"

Min födelsedag är kommen!

Idag kl 10.02 fyllde jag 18 år. Äntligen, som jag har längtat! Och från min broder fick jag Dirty Pretty Things skiva "Waterloo To Anywhere". Tusen tack! :D
jag kommer antagligen inte göra något speciellt idag, förutom lunch med Johan om sådär 40 minuter, och lite filmmys hemma hoppas jag också på. Bara ta det lungt och smälta helgens alla händelser.


I Sundsvalls Tidning skrevs en liten artikel:


image20

Banksy

Detta måste vara nutidens största konstnär, enligt mig. En helt anonym man som gör grafitti på allmänna platser. Och naturligtvis så har alla hans verk budskap som folk bör börja ta på allvar
En enorm inspirationskälla för mig och säkerligen för många, många fler..  


Dagen efter gårdagen...

6 maj.. Det är lite trögt må jag säga. Johan, Amanda och jag klev väl upp vid nio, ja, det var jag som väckte dom då jag är fruktansvärt morgonpigg. Vi inledde dagen starkt med att äta frukost med övriga familjen och åkte sedan in till stan för att do some shopping. Jag köpte en jacka innan vi drog vidare till Bergsåker för att äta kebabtallrik på Pizzeria Robertos. Mumma!
Sedan blev det en sväng upp till Norraberget för att kolla på lite utsikt.

image18


Sedan vart det en fin fin promenad runt i skogen på berget med. Mysigt. Och Amanda hittade naturligtvis ett träd att posa på:

image19


Sedan åkte vi hem till Johan och.. gjorde väl inget spec. När Amanda åkt så tog vi supran mot IKEA. Där jag köpte en underbart fin röd tunika. Får se om det kanske blir den jag använder imorgon på den stora dagen. För nu är det endast 1h och 10 min kvar till jag fyller 18. Good bye 17... Will miss ya..

Födelsedags fest! :D

Äntligen har jag fått ha min 18-års födelsedags fest! Och den blev absolut mer lyckat än vad jag någonsin vågat hoppas på. Många av mina släktingar kom dit och av mina egna nära och kära så kom Johan, Amanda, Evelyn och Malin.
Amanda sov hos mig från Fredag till Lördag och hjälpte mig att fixa iordning allt till klockan tre då det vankades middag. Alla 25 som var där fick otroligt nog plats i vårt, okej.. relativt stora kök.
Innan middagen så öppnade jag presenter, faktiskt lite pinsamt då alla stod och kollade på.. Vart inte alls nervös.. Öhm.. Fick en massa fina presenter, men för att ta det kort så: En massa fian prylar som jag ska ha i stugan när jag flyttar ut från huset, pengar, fin fina Harry the Wall Mounter från Venuella, ett härligt häfte med bilder på mitt förflutna som porr stjärna (eller va det Malin som klippt in ansiktet på mig i bilderna? njaa.. svår fråga..), fick också hur fina skor som helst och sötnöten Johan :) Check them out:

image15
 

Tusen tack till you!! Detta blev nämligen skopar nummer 100! Jag har äntligen nått det tresiffriga talet 100! Otroligt.. Snacka om att par hundra blev speciella iaf :D
Och en extra tår föll från mitt öga när jag öppnade en liten guldig ask med en rosett runt. Det skrammlade till lite lätt när jag öppnade.. Och där i asken låg.. En bilnyckel! Världens lyckligaste tjej fick underbarigaste, sötaste rödaste, atosen:

image16


Och då måste ni ju lägga märke till den sööta rosetten mamma knytit med rosor och hela köret:

image17


Jag kan aldrig tacka er nog mamma och pappa! Älskar er så mycket! Och då även om jag inte fått en bil, ni betyder allt för mig :)

Mär vi ätit klart och hunnit med efterrätten så tog vi ungdomar Johans Toyota Supra till stan för att köpa lite brännbolls trän och hyra ett Singstar.. Jag måste erkänna att jag var lite rädd att alla skulle ha åkt innan vi kommit tillbaka, men icke sa nicke! De flesta var i en sådär härligt underbar form som bara alkohol kan locka fram.
Så kvällen bestod av fylle brännboll, som var det rolilgaste jag varit med om på läänge! Älskar er alla!
Senare på kvällen blev det alldeles för mycket Singstar och så.. Men det var underbart kul! Evelyn knäckte alla ;)
Sedan blev det grillning och så, vad jag minns iaf. Och när klockan blev sådär 2-3, någonting, blev det efterfest i Nicklas lilla lya ute på gården. Så roligt! Och när Sandra började blunda mer än vanligt gick jag, Johan och Amanda till mitt rum igen och trängde ner oss i min inte allt för stora säng, men det gick fin fint ;D 

Tack alla underbara människor som kom för att fira mig! <3 

18-års tårta!

18-?rs t?rta


Nu är min 18-års tårta klar! Egen designad av mamma och mig, och naturligtvis så är det 18 marsipan skor på den (om ni undrade..). Den skall ätas upp imogon på min 18-års fest (även om jag fyller på Måndag.. men, men..). Hoppas det blir en lyckad dag, och hoppas för guds skull att det slutar att regna.

Sandras sång



Alla som såg serien "Leende Guldbruna Ögon" känner igen denna tror jag ;) Eller så var det bara jag som såg det. Men sången heter iaf "Sandras sång". Och refrängen är ju för underbar: "Saaandra, inte någon tjej som alla andra...." På gott och ont ;)

What Became Of The Likely Lads

"Please don't get me wrong
See I forgive you in a song
We'll call The Likely Lads

But if it's left to you
I know exactly what you'd do
With all the dreams we had

Just blood runs thicker, oh
We're thick as thieves, you know
If that's important to you
It's important to me

I tried to make you see
But you don't want to know!"


Underbar låt text från en "The Libertines" låt kallad "What Became Of The Likely Lads".

Skopar nummer 99

image13


Skopar
nummer 99! Nu är det nära 100. Och par hundra måste ju vara några riktigt speciella.. Jag tror att jag anar vilka det möjligtvis kan bli.. hehe

I vilket fall som helst så köpte jag dessa på Din Sko för 180kr. Sötnöt söta :) 

Frågor & svar

Dessa frågor hittade jag på Linas blogg (http://linat.bloggagratis.se/). Så jag kopierade frågorna och fyllde i svaren själv. Gjorde en liknande grej på förra bloggen, jag vet. Men jag finner det roligt ;)

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Ja, men endast Farmen.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar för att man kan ha finast skor då, men vintern om man tänker på skoteråkning.
Brukar du sjunga i duschen? Vad annars?
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Sport? Skojar du eller?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Det vet jag av egen erfarenhet
Vad är viktigast för dig? Mina vänner ^^
Laddar du hem musik och film från Internet? Nej, faktiskt inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Skaffa mig ett fadderbarn. Och köpa lite mer skor.
Vad är det bästa med julafton? Farmor som springer omkring.
Tänker du mycket på ditt utseende? Det händer
Vad får dig att slappna av? Trygghet
Tänker du ofta på sex? Det är klart att man gör
Är du skyldig någon pengar? Hmm.. jo
Är du mörkrädd? Nej, inte det minsta
Vilken färg är snyggast? Beror på mitt humör
Tycker du matte är svårt? Inget jag haft problem med, men matte B är fan svårt.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Märkeskläder är det fjantigaste jag vet!!!
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Status om det handlar om konst.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Vid ungefär 8.. men inte senare än 9.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Ojojoj stackars dig mamma..
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Självklart!
Har du piercing? No way! Bara 3 i öronen.
Bråkar du och dina syskon ofta? Det skulle man kunna säga, men jag älskar dom för det ^^
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Mamma är alltid viktigast för mig.
Läser du ofta böcker? I perioder läser jag tokmycket!
Vad föredrar du för sorts filmer? Skräck, rysare och riktigt sjukt äckliga filmer.
Vad slösar du mest pengar på? Skor och tidningar. Och subway  med..
Vill du gifta dig? Absolut!
Vill du ha barn? Ja, minst två, högst tre.
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Jag ser aldrig på tv.
Vilka länder har du varit i? Sverige, Finland, Danmark, Norge, Cypern, Teneriffa.
Vilka husdjur har du haft innan? Hästar, hundar, katter, fåglar, kaniner, salamander, hamster, fiskar, sköldpadda, råtta, möss, gäss, kor och får.     
Solar du ofta? Never
Är du bra på att laga mat? hahaha
Var badar du helst? I ett badkar fullt av skor
Vad dricker du för alkohol? Fejk baileys ;)
Vad använder du för droger? Jag sniffar mjöl
Vilka djur är du mest rädd för? Allt som lever i vatten när jag ska bada.
Vad tycker du om monarkin? Onödigt, men roligt
Vilka språk kan du? Svenska, engelska, lite spanska.. I-sprikit och sjörövarspråket.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Har hänt, jo.
Vilken kändis är hetast? Oooh lätt!! Pete Doherty!
Gillar du att dansa? Jovars, men inte bra
Vad har du för klädstil? Försöker mig på senaste modet men alltid med en egen touch. Aldrig kopiera något rakt av.
Är du flygrädd? Nej inte alls.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? As bra! Äckel snusk rök.
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Piggelin, alltid!
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Vilket kaffe sörplar du helst? Bara svart kaffe
Vilket mobilmärke föredrar du? SonyEricsson
Vill du gå ner i vikt? Ja
Vad har du för personlighet? Glad (oftast), skämtsam, bjuder på mig själv och är nog inte så ego. Lyssnar när folk talar och ställer upp för mina vänner. Till 100%. Som ni behandlar mig blir ni behandlade av mig.
Har du varit deprimerad? Tyvärr.. Svårt att komma ur. Men jag kravlar och försöker!
Tycker du om sushi? Jag vill prova!
Tror du på livslång kärlek? Ja
Vad äter du helst när du ser på film? Lösviktsgodis.
Lever dina föräldrar tillsammans? Jajamen, och så vill jag ha det 4ever.
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Jag vill bara kunna det utan träning.
Har du tandläkarskräck? Nej, men jag hatar att gå dit
Har du någon gång haft självmordstankar? Tanken har väl funnits där ibland.
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Morgon, haha absolut!
Vilken hårfärg har du naturellt? Äckel mörk blond.
Biter du på naglarna? Nej.
Är du beroende av något? Skor, vänner, kärlek, att uttrycka mig estetiskt, familj, djur, och värme när jag sover.
Hur ofta motionerar du? Jag gjorde det en gång i sjuan 

Skopar nummer 98


image12


Jajamen, så har man köpt skopar nummer 98 till samlingen. Svart maskulina skor. Ville egentligen inte ha så pikiga, men dom var på rea så det fick gå ändå! 240 kr på Din Sko. Synd bara att det är så många som har skor liknande dessa.. Hatar att lika som andra.. Men, men.. Nästa gång blir det till att handla något riktigt unikt på Myrorna. Det är grejer det!

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Såå häftigt konstverk (ful grafitti för vissa..) jag såg den när jag var i Ö-vik, på en busshållplats tror jag att det var. Ser precis ut som en Banksy, en känd "konstnär" som är helt anonym och gör målningar som denna på offentliga platser. Med riktigt bra budskap. Underbar! Jävlar om någon tar det för kladd och tar bort den! Då får ni med mig att göra!

Algebraiska riktningskoefficientiska andragradsfunktioner?

Jajamen, nu har jag ägnat för många timmar åt matematik. Prov imorgon på ett kapitel om Funktioner. Kommer det att gå bra? Hmm, ja kan jag det inte nu, då är det inte meningen att jag ska klara provet :P

Valborg - morgon till kväll till natt..

Klev upp runt 8 och började jobba vid nio. Och för dom som inte vet så arbetar jag med att sprut-måla maskiner. Och färgen de målas med är blå, vilket syns på min hud, som är.. blå.
Jag jobbade väl fram till strax efter två någongång.. Fick då reda på idén om att bada och blev tvingad att följa med. Johan, Evelyn och Amanda kom i supran och hämtade upp mig och sedan bar det av mot havet i Hartungviken.
+4 grader i vattnet.. Men det gick. Och jag säger bara: Vem doppade sig först utan att tveka? ;)
Efter det åkte vi runt på Södra alnö en stund, till Spikarna först och kollade på klipporna, det var intressant.. Och sedan vidare till Grönviken.
När vi var klara på Alnö åkte vi hem till Johan i hamnen och gjorde oss i ordning för en fest kväll. Vi åt på McDonalds.. urk.. och sedan på fest.. Det var jättekul :)
Evelyn drog någongång efter tolv för att möta sin pojkvän Patrick vid typ Obs.. (hundra mil ifrån där vi va..) Knäppt det där :P
Sedan åkte jag hem vid 2 ungefär, snälla mamma hämtade upp mig!
Jag tycker att det var en bra pratstund vi hade Johan.

Pete Doherty

Pete Doherty


Jag har tänkt göra antingen en T-shirt eller en tavla med Pete. Och nu har jag knåpat ihop tre olika förslag på hur den ska se ut.. Men jag kan inte bestämma mig för vilken jag sak välja.. Please help me!

RSS 2.0