Country och Rockabilly i USA

I April far jag och halva släktet till USA för att uppleva country och rockabilly i sin hemma miljö. Det blir en New York - Nashville - Jackson - Memphis - Natches - New Orleans sväng. Och höjdpunkten under det hela är för mig Sun Records. Där kommer jag att posera länge och väl innan jag beger mig vidare. 


Det lär höras mer om detta. Jag sitter just nu och skriver på ett program av aktiviteter som skall följas där i Amerika.  

Nisse Nilsson

Ny medlem på gården är baggen Nilsson. Eller också Nisse. Han skall snart få bekanta sig med damerna i hagen, men än så länge får han stå i stallet och vänta och kolla på mig när jag far omkring med spik och hammare.Bilden är faktiskt snodd från mammas blogg.


Photoshop iPhone

Det är alltid roligt att följa en tutorial, men att göra något helt eget, ja det är då allt sätts på prov. Vad minns man egentligen och vad ska man använda vart?

Jag provade att göra en baksida på en iPhone.
Blev dock inte helt nöjd, tänkte prova att göra om den på lite annat vis, och funderade då också på om jag skulle göra en egen tutorial av den.Photoshop Shampoo

Ja man kan alltid göra ett Photoshop Shampoo.
Fast det ser mer ut som en salva eller någon annan smörja.

Flaskorna (tuber, vad fan kallas det?) är gjorda i Photoshop, apelsinerna är fotografier.
Nu är det sista veckan i skolan, innan jul då. Och mitt i alla slutprov (som för övrig kallas STRESS-dagarna, inte helt utan anledning) ska man hinna med att flytta också! Nej ibland behövs en paus från allt. Och en paus för mig är en snutt Photoshop.


Murder

Fråga mig inte, det bara blev så.Stock: link, link.

Natur

Photoshop - urklippning, övertoning, drop shadow, duplicering, burn tool, färgbalans och lite till.


Lady Gaga

En liten redigerings bild som jag slängde ihop nu innan jag ska kuta och äta lunch. Det blev Lady Gaga som fick sätta livet till, tänkte jag säga.

Jag har använt Färgbalans, Cirklar och Övertoning både på scenen och i lagerpaletten.
We did it!

Fotot som är taget då Theres och jag var på The Baseballs konserten i Sundsvall kom med på deras Facebook, och kan kanske komma med på deras hemsida sedan! HOHO!

Jag är faktiskt lite nöjd. Även om det kan låta lite tonårsaktigt. Men dom är ändå mitt favoritband!


Så här skrev de på Facebook:

Och här kommer bilden en gång till för sakens skull:

www.thebaseballs.com


RSS 2.0