Driving on of Your Cars

På söndag drar vi ner till Stockholm för att sedan fara vidare med planet mot New York! Det känns overkligt, jag har inte riktigt fattat det än. New York, det finns ju bara på film och på Sex and the City.
Jag gjorde en poster med lite "bila-genom-usa-känsla". Kanske det inte finns palmer precis där men ni förstår.
Photoshop Elements

Mer av det goda

Precis idag släppte Basebollarna videon till deras kommande singel "Hello". Så den borde ni kika på, efter att ni sett affischen som jag gjorde (till Baseballs ära) förra året. Hemma på min vägg hänger ett ex av denna inramad och fin på väggen. Så självgod är man ju.

Här kommer videon:
En aning nedräkning...

... man hade kunnat tro att denna nedräkning skulle bli till USA resan som trampar närmare, men icke. Någonting annat, av nästan lika stor betydelse, närmar sig också! The Baseballs nya album.

Japp, det är viktigt, som bara den. Så viktigt att jag inte ens minns vilket datum det var, men runt mitten av april är det!Jag delar med mig av en bild på bandet, eller mest Digger denna gång då, som jag målade i PS förra året. Jag vet inte om jag har visat den, men om jag nu har det: Här kommer den igen!


Mama´s shoesLilly provar mammas skor.


Utmaning, det ni inte vet om mig...

...ja min mor har utmanat mig på sin blogg. Jag håller vanligtvis inte på med sånt trams (hah) men för hennes skull så är jag med denna gång. Det går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv som andra inte hade en aning om.

Själv utmanar jag ingen, för mamma har redan utmanat alla i hela världen.

Här kommer åtta saker ni möjligen inte vet om mig
(såvida ni inte tillhör min familj, för då kanske ni vet):1: Både nu och då laddar jag CD spelaren med dansbandet Black Jack och tränar på mina buggmoves. Gärna till låten "Inget Stoppar Oss Nu".

2: Jag gillar att matcha mina underkläder så både över och under är i samma färg. Men oftast orkar jag inte tvätta i samma takt.

3: Alla vet att jag hatar blommor, eller att jag är för glömsk/lat för att vattna dem. Men jag blev faktiskt ledsen när jag tog död på Medicinblomman mamma precis satt till mig. Den ville jag gärna ha kvar, men nu vågar jag inte fråga om en ny.

4: Ibland när jag ser på en film med en riktigt snygg kille i så googlar jag på hans namn efteråt, men då inser jag oftast vilka töntar dom är som står på röda mattan och flinar. En riktig karl ska veta hur man plöjer, inte hur man ler så falskt som möjligt.

5: Ibland kollar jag på "Crossroads" bara för att må lite bättre. Japp, det är den med Britney Spears.

6: Mitt bästa sommarnöje är att sitta i gamla Volvotraktorn och harva med Radio Guld skrålandes i lurarna.

7: Jag sover gärna med två täcken på mig, ifall jag tappar ett på golvet.

8: Jag ska lära mig att klippa får i sommar.

Tack och bock!
Frukt, någon?

Min brorsdotter Lilly har stått modell för mig och undrade om någon ville ha frukt? Eller hon kanske bara ville att någon jävel skulle skala!

Fifties look

Igår morse, tidigt (bara för att jag är så sjukt morgonpigg och för att reta upp syrran) så sminkades Tessan upp och vi gick ut för en snabb fifties fotografering. Väldigt skoj! Jag ville ta bilder där ljuset slår in över anisktet, för att göra bilden så skör som möjligt.Modell: Theres Engberg
Fotograf: Sandra Engberg


Welcome to my place!

Kliv på, kliv på!
Jag kom just på att ni aldrig fått se det och ändå har jag bott här sedan i snart ett år.

Ni behöver inte ta av er skorna, jag kliver alltid in med Tretorns.

Ja det var en liten sneekpeek.

Jag måste väl erkänna att den största anledningen var att jag ville visa det Actions jag knåpat ihop i Photoshop. Det är nämligen så att jag har skapat detta "Vintage-gul-blå-gamla" filtret som jag kan lägga på bilder av en speciell anledning. Jag har tänkt att lägga detta filter över alla resebilder från USA. Vi åker ju om mindre än en månad. AAAHHH! Jag är klar att åka idag.


More of Lilly

Dessa bilder är också från i söndags då vi var i fotostudion. 

Fotograf: Sandra Engberg


Little Lilly

I söndags tog jag med brorsan, Sofia och Lilly till fotostudion. Om jag nu ska börja ta mer studiobilder så tänkte jag att jag kunde börja med lilla Lilly. Här är en bild.
RSS 2.0